鏈鋸人動畫銷量連2000都冇

1001 回覆
292 Like 15 Dislike
冇人話靠bd喎 個個都認同時代唔同
只係大家都有串流 有出goods
你出埋event卷都賣少人地十倍咪笑鳩你囉
淨係同期比,影之強者youtube有得免費睇,都賣到3千幾bd
搵整異獸魔都條team整都夠做啦
比唔到個動機我要比錢睇
我諗哩個上面好多人都講
有睇
但唔會課金
因為冇需要咁做
唔關窮唔窮事
得啦免費仔
都無話你窮 做咩衝出嚟

需唔需要呢啲我上面講到口都臭
不過你覺得無就無啦55
2000都無已經好好笑 唔想你為我增添更多笑點
如果你淨係想保本整第二季咁bd咪唔重要,但你想賺一大筆嘅話bd點會唔重要
就係呢啲得把口撐嘅人先令今次銷量更加好笑
全盛時期嘅shaft就唔係屌銷量

係品畫師大戰
搞手只求打個和 大家開開心心睇動畫?
懷疑,斷估,咁做生意就死啦
如果咒迴唔係咁賣得,你覺得Mappa會出咒零?有幾多套本身BD唔賣得既作品會有劇場版出
你地係停留係「質疑」BD銷量唔代表D咩,就係事實好多後續展開如劇場版,如第二季,如各種各樣既周邊都係建基於BD好唔好賣,D公司拎BD銷量去衍量值唔值得去投資落去
至於你話賣碟好戇鳩,咁唯有等你去獻計,比D唔戇鳩既橋D公司去開拓新既財路
太撚貴搶錢
第一部至少做四季
唔好咁講
多謝你啲課長長期課落啲動畫哩個夕陽行業買黎擺先令我地啲窮撚繼續有動畫睇啦
比你笑下又冇成本算得啲乜
我繼續攞啲錢買驚黎打好過啦
M記未就係phase 4電影票房唔好,要改之後的戲
何況鏈鋸人串流都未必點擊高,以香港計,top10都好少上到
1,912 僕のヒーローアカデミア 第5期
我英出到第5季,都仲多過你
咁多血 啲女唔鐘意睇
BD賣6千幾,算平
放上串流平台收費睇再打壓盜版咪得
其實會唔會咁難明
放上網收廣告費都唔止啦
Youtuber靠流量都有賺啦
2023年你唔係要我教你啊
我咪一開始就屌動畫哩行唔識做生意囉
咒術冇血
原作動畫化前11卷1400萬好似,依家就13卷2300萬,連為原作吸新客呢樣野都做得麻麻,仲要動畫bd就得1700,想知mappa fanboy點兜
一高一低
咁你入黎吠乜鳩呀
咁鐘意比錢買GAME死返遊戲台啦
收嗲啦免費仔
屌動畫整得差會畀mappa邪教教徒屌

個YouTuber揸住個流量密碼大賺

之後間製作公司乞食嘛

我都知

年中唔少啦,特別係講機械人兩個數字個套呀嗎?

好神好神呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞