鏈鋸人動畫銷量連2000都冇

1001 回覆
292 Like 15 Dislike
動漫 漫畫都係cult 片之流

佢地個場同波奇交換差唔多
波奇個場得900個位
成兩萬人抽
炸彈死咗之後已經唔知想點
對呢d番茄醬無咩問題但d打鬥3D真係好柒,唔係咪套有咁多資金既動畫應該拎出黎既品質,拎d錢做好d個品質好過請米津唱op又集集換ed呢d噱頭野
D戰鬥鳩UP完設定就嬴左 一係就打完加設定 咁都唔爛
新篇就普通王道漫畫
其實3D既位好少
係好多位都用左Ai補幀又無調整好
搞到節奏怪, 包括你覺好揼本既行路
唔係全部幀數都有畫, 好多係用AI補
呢個技術有左都三四年, 但好少日本動畫用 (或者好少用到睇得出)
所以套野可能動畫製作上唔係想像中咁揼本
故仔好唔好睇唔討論,但兩作既fans既底蘊唔同次元
巨人起碼發行量去到1億1千萬,我地電鋸人先1100萬
動畫BD第一季賣左5萬隻,德國賣左10萬隻,就算最新finale過哂氣都賣緊2千,岩岩好贏動畫界藝術品既電鋸人一個馬鼻
完全唔係同一個次元
事實上個世界唔係咁簡單就做紅到一套作品
熱潮依家野,你捉唔到佢路
唔關咩動畫定漫畫做得好唔好
Spy family 有買BD
仲有新海城
1700隻BD抽8千個位,電鋸人fans呢鋪真係可以偷著樂恨死隔離
我希望jump唔好再俾啲新ip 俾mappa整動畫
佢都係清一清手頭上啲嘢 先搞其他
唔夠鏈鋸普通,差過咒術幾皮
人哋為咗俾啲fans坐得舒服啲

仲要貼心到安排埋上下場

你班百合豬慢慢同啲臭毒撚逼啦
呢套係mappa全資搞,jump冇蝕過
藤本樹係咪要切腹謝罪

成績咁差幾時到炎拳動畫化
Crappa
炎拳真係令人深刻好多
電鋸人就比我感覺好王道
不道德公會咁高
係咪為咗買毒毒子嗰集
Spy family 少咗宣傳都大炒
啲女肯比錢
Following those questions, we got a nice little video response from the director of the anime, Ryū Nakayama, who thanked everybody and shared his excitement for working on this production. Interestingly, he noted that Tatsuki Fujimoto, the original creator of Chainsaw Man, was largely hands-off throughout the production and told the staff to adapt the series in a way that they best saw fit.

https://www.animenewsnetwork.com/convention/2022/new-york-comic-con/chainsaw-man-anime-u.s-premiere/.190649
未播之前啲品畫師已經吹到mappa不計成本

原來係真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞