鏈鋸人動畫銷量連2000都冇

1001 回覆
292 Like 15 Dislike

一個靚靚仔仔既case,3集動畫,4首動畫版長度既歌,放送前既SP,casting既訪談會,仲要抽埋Special Event既飛,先賣緊三百幾蚊港紙,咁叫貴
普通動畫就可能得,但呢套個製作數,要幾多view先可以賺
比較之下多好多電鋸 同埋咒術有五条悟
電鋸得秋仔
吠乜撚
入黎睇下你地笑乜又唔比講
我唔比錢你好嬲?
冇流量

依家個世界講流量牙

但周邊太貴,不了
我以為佢特典搶暴利申我連cut本雜誌都有買
喜多有料
連個vibe都比中山龍條賤種整走埋喎
依家咪上晒netflix crunchyroll
gundam今季直頭免費youtube睇
成個業界都面對同樣問題
但係人地一樣賣得出
清梳賣得差就話“用BD做標準唔合理”
即刻人地賣得好就唔合理 你清梳賣得差就好合理?
所以我認同佢係營運失策
唔好以為我撐佢
證明啲死忠對依套動畫冇愛
點解冇愛呀?咪因為套嘢整得柒囉
BD的意義與重要性
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1675228056.A.FE7.html

台仔都有腦過你班免費仔
1蚊都冇出過學人講BD唔影響銷量
我都唔知你老母定MAPPA
生左個仔咁撚ON9
唔使多謝好行唔送免費仔

最後嗰句那返層沙話自己其實都係有課金真係好好笑我又唔係你老母唔使同我交代你啲錢洗喺邊
吓,你所講既野有邊樣Mappa無做到?咪上哂D+,Netflix,Amazon,Nico
日本自己本土既違法site直頭唔洗動畫公司做,政府自己都會捉
固弄玄虛咁原來都係三幅被,依家比人笑爆死唔係策略問題,係你件貨質地唔得
佢老母就係冇拎D錢去打機拎黎養佢

呢下真係課錯左晒
#串流時代 #誰買BD #可以躺下 #mapp寵粉
嘩 屌 同上樣留言差唔多嘅
笑撚左
返轉頭睇我係咪話bd唔影響銷量
我話靠bd條水好反智
你弱智定我弱智呢
mappa fanboy係咁諗
原作玩vibe玩mindfuck
套動畫中山龍淨係想show off自己長鏡好勁
嘩好撚清高
呢個仁兄咪勁典型我平時笑開d免費仔
咁係時侯買埋BD,有碗話碗呢個Content真係抵到爛
嘩好撚清高
呢個仁兄咪勁典型我平時笑開d免費仔
物物語準備創新低
你地唔使錢我不知幾撚開心我反mappa㗎喎
無你地呢班得把口撐嘅人都唔會令17xx呢個數字昇華到另一個層次嘅好笑
同以前d人玩老番笑人買正版有異曲同工之妙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞