鏈鋸人動畫銷量連2000都冇

1001 回覆
292 Like 15 Dislike
路人超能評價夠高啦 出到黎銷量咪又係咁
都係果句啦 無比錢講經咩
i7居然仲有咁多人坑
講動畫完全做撚錯方向會比人屌動畫大師
垃圾CV+垃圾導演是咁的
路人第一季6k8喎可以打4個鏈鋸人啦
我諗係「幾好」同「頂尖」之間個問題
我冇睇漫畫,認真覺得動畫故事與別不同、日常鏡頭有特色,動作場面算上等
但你話係唔係「頂尖」我又唔覺,甚至有明顯問題 (動作難講,但BGM「留白」點講都係奇怪啦)
加埋我一向對「傳統少/青年漫畫改篇」麻麻地所以上季我自己評分 清梳Man只係並列第8
真係唔係會考慮買BD個水平囉
TRIGGER 或者bone
賣唔出就咪撚畫鄭秀文啦
搞到巨人final season part1,part2,part3仲分上下季
屌你一次過出啦
最後一集條tweet 30k likes...人地波奇300k
佢集集用返 ed 個美術風格已經夠做 依家冇果樣整果樣
小眾參展電影低 budget 都可以有 feature 去 catch 眼球
你話要「電影感」但係人哋星際牛仔 傷物語 表現力都係咁強
你壓抑都可以有張力 問題而家得個平淡
楠木一開波覺得odd但後尾都覺得還好
但電次同秋聲優唔掂,特別係秋,零感情
下,我未睇
各位師兄點睇呢套嘢
睇漫畫啦
中山龍上身
文唔文青唔緊要
電鋸人某程度上都係套好 emo 嘅青春故事
問題你文戲都唔係出眾 學似 FLCL 化物語 應放得放應收得收
快收皮啦
搶住整但又整到咁on9
影之強者一樣把聲壓到好低
結果出黎好撚好睇
電鋸人
一早話左會暴死
「分鏡」呢個術語
就好似「量子糾纏」「幹細胞」「納米技術」咁
明明d 人唔知講緊乜
但加左呢個字再屌兩句
就真係好似識野咁
我英第一季有5000架,係近幾季先<2000

同埋今次電鋸人係日本、全球狂宣傳之下賣唔出BD (仲要係MAPPA獨自投資) +對原作銷情近乎零影響/帶動先真係有問題
我英起碼咁多年仲係JUMP保持到每期前列位置
Wake Up Girls 出道,但之後N年都冇咩出名角色可以配
直到舊年咁樣爆紅
如果輸畀另一個粉紅頭仲大打擊
mappa fanboy話覺得漫畫太浮誇,動畫平平淡淡啱啱好
米津玄師係咪都要切腹 上到new york播op BD得1735
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞