Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
你老尾,第一次死,死左喺紅區,我仲以為重生之後跑返去會有野執返,點知無 曬咗我33體,早知跑去crashed plane到
跑地圖真係好哂時間
你老尾,第一次死,死左喺紅區,我仲以為重生之後跑返去會有野執返,點知無 曬咗我33體,早知跑去crashed plane到

好似話淨係屋企同event 死先會搵得返條屍

好似話淨係屋企同event 死先會搵得返條屍

好彩上黎睇一睇

新手入場,日黎滋潤下日常就好既
唔放太多心機玩
IOS 玩家注意
Version 1.5 已經fix左無限血包
IOS 玩家注意
Version 1.5 已經fix左無限血包

洗完lv 先update
唔更新已經玩唔到
新手留名

帶唔夠血包 唔夠打支炮 應該點打?

另外發現出邊果啲怪 拎支大鎚 不斷跑走 係房潛行伏擊佢係最好 一下打百幾 伏幾下就清

但最後都敗退左

帶唔夠血包 唔夠打支炮 應該點打?

另外發現出邊果啲怪 拎支大鎚 不斷跑走 係房潛行伏擊佢係最好 一下打百幾 伏幾下就清

但最後都敗退左

返屋企執架生再返轉頭打
我都好後悔 冇左血bug
早知儲多啲武藥先update
我都好後悔 冇左血bug
早知儲多啲武藥先update

慢慢執草砌藥

Btw 我諗啲新材料有排先開 見到整槍台 維修武器台啲要求真係sad
之前係咪有得睇片拎體力?
無槍真係唔好入

輸晒 放棄

機槍呢到點撚樣過
射爆佢?
minigun係咪無限彈?
有無巴打知道
唔更新玩唔到
minigun係咪無限彈?
有無巴打知道

唔係
有冇巴打整到oak plank 同steel bar
整唔到槍呀屌!
Luv 40仲係綠點斬緊木是否悲哀
樓主點解唔一開始整個q&a, 不停見d新手問題重覆又重覆

去黃點啦 帶2格狗飯已經夠做 後期你整近戰武器消耗大

Btw 綠點鐵礦得幾舊鐵拎 去黃點至少2格滿鐵

後期d武器用勁多鐵 燒鐵又要用好多木 武器仲要耐久勁低 我依家用緊鋁棒

後期d武器用勁多鐵 燒鐵又要用好多木 武器仲要耐久勁低 我依家用緊鋁棒

印象中應該整到鐵鏟 呢把幾好用 而家用緊彎刀 你有冇偷襲行屍 攻擊力*3 去黃點執草砌定繃帶儲定來整medic kit

BTW 唔知更新左之後BIG ONE黃點綠點會隨機出現 一見到我即走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞