Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
岩岩去bunker b屌出聲唔知開完門有屍,一堆衝左出黎即刻死左!好彩冇帶好多野
第二次帶齊裝備,枝半手鎗,同大量扒去打,用拉打戰術,邊射邊走,重點係跑過樹用黎拖慢d屍,但佢地分散再射,有需要可以出區,裝返好d野食完藥再打,最後枝半鎗岩岩好清哂

用無限血bug 空手打
菲律賓散打冠軍

一次引一堆怪
等d毒液怪互噴 肥仔震地 群攻
自己就係咁跑圈 死淨一隻就打

右手邊果兩件好撚難搵呀屌
係咪要去紅點搵架

右面好似未出
你邊到搵到咁多引擎?
好難搵
岩岩去bunker b屌出聲唔知開完門有屍,一堆衝左出黎即刻死左!好彩冇帶好多野
第二次帶齊裝備,枝半手鎗,同大量扒去打,用拉打戰術,邊射邊走,重點係跑過樹用黎拖慢d屍,但佢地分散再射,有需要可以出區,裝返好d野食完藥再打,最後枝半鎗岩岩好清哂

用無限血bug 空手打
菲律賓散打冠軍

一次引一堆怪
等d毒液怪互噴 肥仔震地 群攻
自己就係咁跑圈 死淨一隻就打

昨日打又係唔知入面有野 一開門啲怪狗衝出來 我直頭比班友卡係啲沙包角位到 當時用左個血bug 係咁啪藥回血 心諗 2個肥仔 幾隻噴毒同埋一堆屍 得一把鏟打到佛誕 個2個肥仔係咁跳 跳左幾次後成班屍冇晒 得返1隻肥仔同佢鬥片
出左video, bunker a地底有野打,有機會獲得電單車右邊果兩舊野
個bug淨係for大血包?
出左video, bunker a地底有野打,有機會獲得電單車右邊果兩舊野

番黎玩未?

右手邊果兩件好撚難搵呀屌
係咪要去紅點搵架

右面好似未出
你邊到搵到咁多引擎?
好難搵

唔係出左架咩 我見 youtube 有片有人合左
d engine 係平時黃綠點 d 箱都有機會出
機率感覺上都唔算底

仲有好多新武器
點樣整多啲木板 佢最多放得兩台木板機 有排等
點樣整多啲木板 佢最多放得兩台木板機 有排等

時間
新手留名
去到紅區必死🙈
新人留名學嘢
新手留名
去到紅區必死🙈

到底點拎a區密碼

番黎玩未?

可能出左更新打完個bunker地底就潛返
新手留名
去到紅區必死🙈

無左了
新手留名
去到紅區必死🙈

無左了

我仲用到喎 不過岩岩得幾lv去紅區諗住升下lv 點知 被條友用手槍射q死 無左個血bug
仲用到
但成日執緊嘢嗰時比人用sniper 射死🙈
新手問係咪過左十粒鐘之後就有屍會攻過黎 點檔 ? 未夠料起木欄間屋係咪一定冇

唔洗理 但你點都要起返啲圍板保護個倉庫 佢地最多整爛啲圍板
玩左兩個鐘 好過癮

見到兩次玩家 明明佢無裝都挑我機
玩左兩個鐘 好過癮

果 d 電腦黎 暫時未有 online
玩左兩個鐘 好過癮

果 d 電腦黎 暫時未有 online

原來係咁
新手問係咪過左十粒鐘之後就有屍會攻過黎 點檔 ? 未夠料起木欄間屋係咪一定冇

唔洗理 但你點都要起返啲圍板保護個倉庫 佢地最多整爛啲圍板

其實唔洗圍板
同埋更新左有倉庫?
D屍之前唔會攪d設備
有無人會買錢俾$38果套裝

但諗落好唔抵玩 套裝好快爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞