Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
玩左幾個鐘 大急救都未整到
新手,無裝無武器,死左幾次
個身又話臭,要沖涼,但仲未整到沖身果個野
諗住去伐下木,採下礦,又唔夠位,因為仲未整到背包,又無食物,又無水
又無哂體力,究竟要點玩
The big one 點打

大急救去墜機個到/bunker a到執(唔肯定)
通常一執就有2個 可以用到bug
新手,無裝無武器,死左幾次
個身又話臭,要沖涼,但仲未整到沖身果個野
諗住去伐下木,採下礦,又唔夠位,因為仲未整到背包,又無食物,又無水
又無哂體力,究竟要點玩

整雨水收集器 慢慢就會夠水用 包括沖涼

背包好易整 收集多啲草 食物就拎種子種田

Survival game係咁玩架啦

而家應該都幾難打得死佢住

大急救去墜機個到/bunker a到執(唔肯定)
通常一執就有2個 可以用到bug

唔一定用大急救包 任何食物都得

而家應該都幾難打得死佢住

我全部紅點都見到佢 冇得開箱
有無手槍打防衛炮攻略?
剛剛走去黃點伐木 玩玩下部電話傻傻地控制唔到被npc 殺 整完啲基本野去綠點又諗住儲下木 伐到一半the big one 出現又被殺多次 心諗 綠點都出the big one唔撚係嘛
Bunker A 點打 有隻一下就死
仲有冇bug用
仲有冇bug用

ios用家表示仲用到
一開始除左食野有無咩回血方法
食野都唔回得好多
同埋出一次去搵野又俾屍打
又俾人打
好快無晒食物回血
有無手槍打防衛炮攻略?

企遠少少,搵個位佢射唔到你但你會射到佢
喊出黎,啱啱更新左無得用bug喇
屌琴日先知個bug,如果我早啲知就好喇

點解琴日唔襯仲有bug既時候bug定成set食物先呢

我都係琴日先知,而家死都唔更新
一開波個電單車整左但起唔到出黎點搞

更新左,出發執屠城了

好撚大伏啵,用左7把槍有多,得一個箱?

比狗玩,打咁耐得一個箱

個UG得2個箱,一個箱入面有2罐啤酒2個罐頭
一個箱就一把ak加一套軍人裝
Access入電單車度仲要零件
又要返去home找零件再返去
如果出垃圾,del驚算
用左我10把槍都有換垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞