Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

互射

互射

做乜鳩
自從前晚更新左之後 晚晚都比班屍瘋狂拆板

唉,點解教極你地班人都唔正,明明講過好多次
起磚牆,d屍撞埋去直接秒
起咁多拒馬最後咪又係比人拆
黃區死左拎唔拎得番d野
dklm 唔知係唔係bug

起緊石牆中,比c拆左一道牆

冇哂槍
落到去到Army bunkers D大隻肥屍點殺呀

點有零件整電單車呀

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=32390&snA=357&bpage=4&top=3&ltype=

原來釘錘係最高CP值

一件武打到2千幾下咁多咩
dklm 唔知係唔係bug

起緊石牆中,比c拆左一道牆

唔係bug 我之前都有試過比佢地拆石牆
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=32390&snA=357&bpage=4&top=3&ltype=

原來釘錘係最高CP值

打2000血

原來釘錘係最高CP值

唔係

係90下
90*27=2430

冇哂槍
落到去到Army bunkers D大隻肥屍點殺呀

點有零件整電單車呀

話說 係咪可以自己帶d零件去東面NPC果度砌部車?

No
空降領完補給 臨時想採下木頭
跟著就無啦啦比枝GLOCK打死左
果陣咁岩唸住去完空降
去商人果到交易
成身材料

邊到有商人?
啲第二三級既木係邊砍
果陣咁岩唸住去完空降
去商人果到交易
成身材料

邊到有商人?

砌左收音機先會出現
果陣咁岩唸住去完空降
去商人果到交易
成身材料

邊到有商人?

起咗電台後,體力低過50就有機會出現商人
第一次去a區 第一樓已經敗退 d肥屍好撚勁
整steel bar個鐵材料邊度有得拎
[size=5]各巴打留意 第二級 第三級材料係仲未有[size=5]
各巴打留意 第二級 第三級材料係有 但去唔到住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞