Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有新課金物資 但都係整唔到電單車
更新左仲用唔用到無限食物個bug?
之前係dealer換埋啲垃圾,今次比我換到散彈槍
皇恩浩蕩
啱啱打死npc有個木板工作台
無用嘅
啱啱打死npc有個木板工作台
無用嘅

商人會有機會要木台
又一日a堡
又一堆垃圾
幾多lv 先穩刷a堡
幾多lv 先穩刷a堡

唔關lv事
有支m16,加手槍,幾把近戰,一套軍裝
再幾組食物就可以100%通關
新手一開波就缺水死撚左
邊度可以補水 Berry一陣就啪唒

一開始可以喺inbox 攞水/去綠點開箱有機會有水
之後留返d空樽,起個rain catcher
放空樽入去就可以長期有水

每次出門都啪10幾樽水,飲到柯埋尿先出去

係街急尿好易死於非命

屙緊尿俾怪打即刻kill app就冇問題
有新課金物資 但都係整唔到電單車

你課左?
油缸未開放
幾多lv 先穩刷a堡

唔關lv事

用kill app大法慢刷肥肥冇問題
穩拎一套軍裝加ak加2個大血包走
每次都用ak清2支機槍啲物資好似冇點多過
新手一開波就缺水死撚左
邊度可以補水 Berry一陣就啪唒

一開始可以喺inbox 攞水/去綠點開箱有機會有水
之後留返d空樽,起個rain catcher
放空樽入去就可以長期有水

每次出門都啪10幾樽水,飲到柯埋尿先出去

係街急尿好易死於非命

屙緊尿俾怪打即刻kill app就冇問題

我試過柯尿俾有槍既NPC射死 ~ 熄都熄唔切
幾多lv 先穩刷a堡

唔關lv事

用kill app大法慢刷肥肥冇問題
穩拎一套軍裝加ak加2個大血包走
每次都用ak清2支機槍啲物資好似冇點多過

冇埋3倍攻個BUG 地堡A依家其實得不賞失
但你始終都要去刷機車KEY零件
未拆屋嘅巴絲請睇呢條片

https://youtu.be/PiQIwgomyik

下次更新可以整槍 !!!
即係開放鋼
未拆屋嘅巴絲請睇呢條片

不過石同木唔珍貴,豪俾佢都OK

即係開放鋼

又或者用鐵塊加木整支手槍 當係合近戰武器咁合

即係開放鋼

佢有手槍個藍圖 唔改合成物嘅前提要開放鋼同第2種木 如果冇記錯
即係bunker update 好可能會有atv
transmission拎
可能係2樓開放
Kill app洗物品係咪用唔到啦? 退左game 再入d野都無變過
Kill app洗物品係咪用唔到啦? 退左game 再入d野都無變過

應該就係
未拆屋嘅巴絲請睇呢條片

不過石同木唔珍貴,豪俾佢都OK

咁麻煩 豪比佢
其實除左呢隻生存
仲有冇其他GAME好玩/就快出
好悶 我唔課金成日就不停walk好無聊

覺得悶就等佢更新再玩

即係開放鋼

佢有手槍個藍圖 唔改合成物嘅前提要開放鋼同第2種木 如果冇記錯
即係bunker update 好可能會有atv
transmission拎
可能係2樓開放

幾時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞