Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
屌 改版到而家出過一次墜機 仲要得5體力 行要50分鐘 但個event 得42分鐘

啲台仔測試過,佢個設定多數係等你唔夠體力先會出空難或者補給箱,
局鳩你睇廣告或者俾錢回體 空難都係見過兩次

我一開始玩到而家31lv出過一次墜機

係咪一開波嗰次

佢update咗之後我玩到16lv既save無啦啦得返5lv...
dklm驚已del
佢update咗之後我玩到16lv既save無啦啦得返5lv...
dklm驚已del

你重玩過黎?好似淨係計你第一次鎖定佐既AC
除左上面鄰居, 有冇巴打試過右邊鄰居有咩拎

右手邊間屋拎一次就冇
同理心件痴線佬mon到個post實一實,朝早又回,凌晨又回,佢人生除左last day of earth應該無其他野

真心想知隻驚wipe哂d野,佢會唔會喱埋係間房度喊
Oops,又引戰添,閃人先,唔阻個沉迷遊戲痴線佬繼續解答問題,我幾欣賞佢一日花咁多時間去打機同回post
遊戲更新 08/04:1.5.3版本 (轉自巴哈)

官方片 https://twitter.com/LastDaySurvival/status/893507024767643648

- 現在可以用"斧頭"拆鄰居家門去偷東西了

- 商成更新提供更多購買選擇
點擊組合包會有詳細內容物顯示出來
在金錢價格顯示上也已經變成該國家的貨幣價格了

- 一些遊戲內容物的優化

ios版本的玩家1.5.3版本更新大約2~3天後才會跟上

專心做一個賊

點先唔俾人偷到野

暫時冇人會偷你野,仲係單機GAME黎
頂多啲喪屍會拆你啲牆
繼續扮無視 ,反正改變唔到你現實係廢青,要放哂d時間落隻遊戲同論壇既帖子度

無啦啦屌人又唔夠嘈仲要玻璃心block人
現實肯定係d又要充大頭但又無料既毒撚,日日坐係屋企打機同mon post

唔阻隻同理心繼續自hi, haha

官方片 https://twitter.com/LastDaySurvival/status/893507024767643648

專心做一個賊

點先唔俾人偷到野

頂多啲喪屍會拆你啲牆

原來有POST,你都有玩呢隻,
我岩玩佐幾日,儲緊槍去打基地A
嘩屌,開埋分身回post, d打字標點隔行格式一式一樣,痴撚線

真係唔夠玩,原來最痴線係話人果個

無眼睇
在意咪出聲囉

又要在意又要扮睇唔到,由前日柒到而家你條沉迷毒撚

開隻分身回都執下標點用字呀,加d emoji, icon都懶

一望隻一零零二同你d濕鳩用句一模一樣,盲既都知分身啦屌
其實呢....如果block左你係睇唔到架

專心做一個賊

點先唔俾人偷到野

頂多啲喪屍會拆你啲牆

原來有post
標點全型
隔句

我緊知,不過佢睇到,佢都好在意
我入黎純粹想撚下佢,鬼叫佢無啦啦屌鳩人

佢有佢自言自語,我地有我地討論
撚到佢要開分身回自己,我已經覺得夠皮
玩鳩個痴線佬仲好玩過隻驚

專心做一個賊

點先唔俾人偷到野

頂多啲喪屍會拆你啲牆

SORRY ~ 唔知你邊位
Ha,繼續扮唔Care lor
毒撚就係毒撚,你個世界淨係得e隻驚,唔係都唔洗日mon夜mon仲要開分身回自己黎扮無視我

柒到盡頭都係柒呀同理心

應該升邊樣好 玩左一日 死左兩次
撚完狗,收工
睇到佢要開分身回自己已經夠皮

繩+布嗰套裝已經夠打綠區木同礦場 ~
打獵拎皮做皮革,再整少少鐵出黎做啲武器 ~

隻GAME其實冇咩好做,一有M16 同幾把手槍就可以刷地下A堡 ~
入面每日都固定一套陸軍裝

改版後冇得再偷隔離屋野

隻GAME其實冇咩好做,一有M16 同幾把手槍就可以刷地下A堡 ~

改版後冇得再偷隔離屋野

BTW ~ 整佐收音機先
撚完狗,收工
睇到佢要開分身回自己已經夠皮

好撚煩呀你 人地都唔撚理你仲話撚狗撚狗 你柒撚完未呀屌
小學雞到

改版後冇得再偷隔離屋野

BTW ~ 整佐收音機先

收音機有咩用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞