Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Luv 40仲係綠點斬緊木是否悲哀

去黃點啦 帶2格狗飯已經夠做 後期你整近戰武器消耗大

Btw 綠點鐵礦得幾舊鐵拎 去黃點至少2格滿鐵

黃點唔洗狗飯都得啦

食場入面d櫻桃都夠補血

拎左2格放狗飯,變相咪少兩相放資源

後期d武器用勁多鐵 燒鐵又要用好多木 武器仲要耐久勁低 我依家用緊鋁棒

Crowbar之後用鐵鏟
打bunker用圓形鋸齒大刀

後期d武器用勁多鐵 燒鐵又要用好多木 武器仲要耐久勁低 我依家用緊鋁棒

印象中應該整到鐵鏟 呢把幾好用 而家用緊彎刀 你有冇偷襲行屍 攻擊力*3 去黃點執草砌定繃帶儲定來整medic kit

BTW 唔知更新左之後BIG ONE黃點綠點會隨機出現 一見到我即走

由開服到而家表示未試過係黃綠點撞big one
日日都去都樹同拎鐵 好似番工咁

人生online game

玩到悶 更新得咁少野

D屍係我斬樹果陣走出黎搞我就好似阻人番工咁 殺撚死佢

玩到悶 更新得咁少野

放慢黎玩咪得

得閒咪入下驚打下bunker
幾正呀
見到有人講每日11:50-12:20 體力少過30就有飛機
岩岩新玩
唔識點處理急尿
岩帶哂身上最勁既裝入a區諗住all in 點知...咩都無哂
durango未出吊住癮先
岩帶哂身上最勁既裝入a區諗住all in 點知...咩都無哂

密碼係咩
岩岩新玩
唔識點處理急尿

會有個廁所logo 禁落去就放尿

密碼係咩

密碼每個唔同 要起radio先會有密碼

死左?
可以入去執返啲野
頭先係黃點劈緊樹 劈劈下有隻npc拎住支glock秒左我

死左?
可以入去執返啲野

大怪圍住 試左

玩家黎

呢個世界真是細

好似係npc 成日有呢啲出現

玩家黎

呢個世界真是細

真心定假膠呀
好撚想棄game
本身無bug 玩得好地地 忍唔住課左幾十蚊
一知道有bug 玩左都唔夠一日update左
乜都未儲
同埋好撚戇鳩d 野無得轉位放
初期唔識玩 起屋亂黎
而家想發大間屋搞都唔撚得 d 野堵死晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞