Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
新手問係咪過左十粒鐘之後就有屍會攻過黎 點檔 ? 未夠料起木欄間屋係咪一定冇

唔洗理 但你點都要起返啲圍板保護個倉庫 佢地最多整爛啲圍板

其實唔洗圍板
同埋更新左有倉庫?
D屍之前唔會攪d設備

應該係D箱 好似有巴打講過行屍會拎走箱既野 起左屋佢地會拆你幾幅牆 仲有起屋時要規劃下點砌 因為地板同牆係移動唔到
有無人會買錢俾$38果套裝

但諗落好唔抵玩 套裝好快爛

呢隻驚似係未整晒 課金 不了 升多幾級去整料搵商人換野仲好 剛剛20鐵塊換左把M16
新手問係咪過左十粒鐘之後就有屍會攻過黎 點檔 ? 未夠料起木欄間屋係咪一定冇

其實唔洗圍板
同埋更新左有倉庫?
D屍之前唔會攪d設備

應該係D箱 好似有巴打講過行屍會拎走箱既野 起左屋佢地會拆你幾幅牆 仲有起屋時要規劃下點砌 因為地板同牆係移動唔到

邊個話會拎,想知
同埋你唔係屋企時,佢最多都係爆一道牆
岩岩特登入驚睇都係爆一道牆
個補血bugs又work bor,不過無左auto+手動攻擊,個攻擊節奏慢左勁多
個補血bugs又work bor,不過無左auto+手動攻擊,個攻擊節奏慢左勁多

係咪要用First aid kit? 一個鐘前用唔到

已經放左一個係身 一個係背包

跟住開背包補血 用完已經即刻無左 巴打教下小弟
有無人會買錢俾$38果套裝

但諗落好唔抵玩 套裝好快爛

呢隻驚似係未整晒 課金 不了 升多幾級去整料搵商人換野仲好 剛剛20鐵塊換左把M16

隻game成日要等
難玩左同更悶左

噴野整臭個身果隻唔洗講,避得幾多下
整臭左個身即係逼你打人打屍都要面對面打無得偷襲
咁好啦,以前攻擊可以AUTO手動交替加快攻擊,而家只可以兩者擇其一,採木採礦攻擊都係,節奏慢到令人訓著
基本上而家整臭個身,一係帶無限血包去隻揪,唔係就執好少資源返去

好無癮

係咪要用First aid kit? 一個鐘前用唔到

已經放左一個係身 一個係背包

跟住開背包補血 用完已經即刻無左 巴打教下小弟

我係FIRST AID KIT
第一頁果個巴打點講我就跟佢點做
就係咁WORK左,無特別方法
新手留名
去到紅區必死🙈

無左了

點解我仲得

有無人瘋狂課金玩下

有無人瘋狂課金玩下

佢個勢唔會刪電單車啦,而家整到e個stage,佢無咩可以刪,一郁就比人屌

有無人瘋狂課金玩下

佢個勢唔會刪電單車啦,而家整到e個stage,佢無咩可以刪,一郁就比人屌

其實電單車有咩用? 可以縮短路程時間?
佢到時出連線出個新ser 就搞掂啦
一定大把人寧願玩新ser

有無人瘋狂課金玩下

仲有多 3 個背包位

鬼佬方面好多都話重新黎無咩問題,因為BETA
但好多越南泰國果班痴撚線,係FB屌鬼話重黎就唔玩,又話佢地有成萬人玩隻驚,重玩就成個國家一齊棄

我自己PREFER KEEP進度,始終架ATV整左一半有多,CHOPPER又攪掂,屋又攪掂

有無人瘋狂課金玩下

仲有多 3 個背包位

升地板係咪5塊木板5塊石磚? 升唔到地板去放電單車

另外用到無限補血了

鬼佬方面好多都話重新黎無咩問題,因為BETA
但好多越南泰國果班痴撚線,係FB屌鬼話重黎就唔玩,又話佢地有成萬人玩隻驚,重玩就成個國家一齊棄

我自己PREFER KEEP進度,始終架ATV整左一半有多,CHOPPER又攪掂,屋又攪掂

其實睇落最大可能斬係開新服

賺左咁多錢 真係會退番晒?

其實唔洗圍板
同埋更新左有倉庫?
D屍之前唔會攪d設備

我等到踏正開波 屌成班屍穿牆入黎(係冇圍欄既位 )
留意右上紅點圖
好彩佢地直行直過 而我d箱都冇少野 一定要落圍欄!

Take a look, from my shelter

同埋講左好多次就算無牆都唔會爆你箱爆你設備
人不在shelter時只爆一道牆
去紅點平安無事返來,連npc人都無,big one又無
唔知點解place唔到

你有幾多個e種製木臺?
唔知點解place唔到

你有幾多個e種製木臺?

max: 2
唔知點解place唔到

你有幾多個e種製木臺?

max: 2

係咪你未升級個地板
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞