Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

冇咩啦 ~ 地堡A有上牆BUG

有無人果40個儲物箱已經滿哂

有限架咩原來

細箱20個 大箱原來好似無限

一日50唔難

一日50唔難

一日50唔難

頭嗰幾十level你狂走綠區執野升得好快其實
我淨係拾荒都99lvl了

一日50唔難

thanks!

其實呢隻係咪單機GAME, D玩家同鄰居都係假ACC黎?

有限架咩原來

大箱唔係放得2個炸咩?

一日50唔難

thanks!

其實呢隻係咪單機GAME, D玩家同鄰居都係假ACC黎?

係 ~ 暫時單機GAME黎

有限架咩原來

大箱唔係放得2個炸咩?

點會呀 ~我成屋都係箱
官網說好的弓箭都未有 係喎 各位印象每隔幾耐出更新
想問平時去紅區刷箱
著咩裝好
Bunker A而家卡唔到機槍位?

一日50唔難

成日要等行 無得狂睇廣告

一日50唔難

成日要等行 無得狂睇廣告

做住其他野/玩其他驚等
官方講左好快出下層

10分鐘前宣布and機可以update
官方講左好快出下層

正呀喂
我行緊去bunker
如果半粒鐘後未瞓著就打一次第2層報告下
btw多左樣資源叫鋁 應該係開箱搵料燒 好似scrap iron咁
用嚟整製槍枱
我行緊去bunker
如果半粒鐘後未瞓著就打一次第2層報告下
btw多左樣資源叫鋁 應該係開箱搵料燒 好似scrap iron咁
用嚟整製槍枱

唔急啦 ~ IOS 次次都遲過AN2-3日
要拎8個rubber parts 10個wiring同15膠紙去整好個發電機
要拎8個rubber parts 10個wiring同15膠紙去整好個發電機

第2層勁大 WOW

第2層勁大 WOW

見人直播都打佐半粒鐘
大舊肥慢左好多 但出拳好快
已經唔可以用鋸屈佢 一定俾佢打中
一開始個箱係水同beer
之後機槍左邊間房唔洗入 冇野嘅
記得帶支crowbar 有道門要用crowbar開,不過好似唔開都得
有個terminal要整 5個wiring 5個bolts 10個duct tape
好撚多大肥 痴撚線 不過我諗如果你lure得好可以全部唔洗打 但要花心機
後面所有房都要入 因為有2,3個terminal要開

我全清左 比較有意義嘅野係

支改良ak未試玩 個gas mask係黑色箱入面for你入gas room
手腳要快 我開左裡面嗰2個locker拎哂野已經得返少少duration
我套重甲頂唔到最尾 俾佢地打爆左 搞到我要用槍清場
夾埋我諗有10隻左右大大肥 普通肥更多 噴噴超多 3把機槍
整體嚟講 落去完全唔worth 火神都冇 屌chopper parts又冇 屌
吖同埋拎左一個blue print
應該係要嚟補滿血的

我用左3把鋸 最後唔夠用
3把半ak
一堆補血
拎埋啲唔等洗嘅野 幾失望 希望你地落到去有機會拎到chopper parts或者atv parts
大舊肥慢左好多 但出拳好快
已經唔可以用鋸屈佢 一定俾佢打中
一開始個箱係水同beer
之後機槍左邊間房唔洗入 冇野嘅
記得帶支crowbar 有道門要用crowbar開,不過好似唔開都得
有個terminal要整 5個wiring 5個bolts 10個duct tape
好撚多大肥 痴撚線 不過我諗如果你lure得好可以全部唔洗打 但要花心機
後面所有房都要入 因為有2,3個terminal要開

我全清左 比較有意義嘅野係

支改良ak未試玩 個gas mask係黑色箱入面for你入gas room
手腳要快 我開左裡面嗰2個locker拎哂野已經得返少少duration
我套重甲頂唔到最尾 俾佢地打爆左 搞到我要用槍清場
夾埋我諗有10隻左右大大肥 普通肥更多 噴噴超多 3把機槍
整體嚟講 落去完全唔worth 火神都冇 屌chopper parts又冇 屌
吖同埋拎左一個blue print
應該係要嚟補滿血的

我用左3把鋸 最後唔夠用
3把半ak
一堆補血
拎埋啲唔等洗嘅野 幾失望 希望你地落到去有機會拎到chopper parts或者atv parts

唔課金應該都幾難打 要儲幾日武先夠入去打一次
求今日密碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞