Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有無新手教

點bug?
第一次去a區 第一樓已經敗退 d肥屍好撚勁

肥絲好撚仆街嫁

點bug?

得咩?

點bug?

得咩?

個bug要打完a堡
上網睇台仔打a堡 好治癒
樓主點解唔一開始整個q&a, 不停見d新手問題重覆又重覆

諗下都仲係好少人玩 咪求其開個post圍內幾個傾 下個post整番個q&a

諗下都仲係好少人玩 咪求其開個post圍內幾個傾 下個post整番個q&a

好多野未整哂,仲要唔知會唔會洗底 建議大家放慢黎玩

我呢家牆都唔理 由得佢拆
廢事晒資源 hea住玩

我呢家牆都唔理 由得佢拆
廢事晒資源 hea住玩

玩都玩唔到 部電話瓜左
a區復仇成功 跟攻略打其實唔難 2把鋸 2把手槍 2把開山刀 80補/飯 材料
搞掂 但無火神
依家去bunker alpha要去紅點拎pw
新手加入討論
而家level 80

打撚完bunker A lower level先見到有鬼佬做左攻略
btw 1shot gun 2 heavy weapon 1 machete 2 pisto加套重甲同10個8個med kit就打得完

而家dealer更新左 啱啱用左個織布機換左把m16返嚟
唔係好扺

同埋屌那媽冇得睇廣告換體力好撚傷心

樓主不如整返個整合,我諗dealer啲野都係要嚟要去嗰幾樣

另外我發現左bunker A lower level有個triple damage bug
但唔知更新完仲有冇
陣間試完如果得嘅話話俾大家知點做
btw整緊atv同chopper嘅你地千祈唔好一搵到料就掟哂入去 因為拎唔返出嚟 最好留返一兩set喺屋企
因為而家整野俾dealer要用呢啲料 同埋入bunker都要呢啲料
80lv都新手
80lv都新手

咁我都唔算玩左好耐嘅
係拎資源多啲啫
想問下 冇槍 係咪搞唔掂bunkers

基本上係 因為你唔會過到個台自動機槍

可以上網睇人地up pw

拎左未 share下

拎左未 share下

點解唔起收音機 個個唔同 我係64722

拎左未 share下

我落左2次bunker啦
而家收音機收唔到pw

拎左未 share下

btw我都係67422

拎左未 share下

btw我都係64722

基本上係 因為你唔會過到個台自動機槍

咁唔洗玩啦

除非課金
一支槍都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞