Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
依家開始儲下啲燈胆,金錶,USB,相機呢啲
可以遲下又無啦啦急要

我儲落既報紙變晒垃圾
可以遲下又無啦啦急要

我儲落既報紙變晒垃圾

轉佐用布
可以遲下又無啦啦急要

我儲落既報紙變晒垃圾

係喎 有啲材料會變真垃圾
可以遲下又無啦啦急要

我儲落既報紙變晒垃圾

係喎 有啲材料會變真垃圾

除左留為紀念, 應該都冇乜價值?
係的話我丟剩1set做紀念

留都無用 佢會一野幫你變做垃圾icon
好正 係紅區拎到手槍加散彈
好正 係紅區拎到手槍加散彈

原來一樓都會出鋁線
B2 如果開唔到防毒面具,拎唔到毒氣房兩個櫃都幾蝕,用咁多料去開門同發電機
到底點分係NPC定係玩家
到底點分係NPC定係玩家

冇玩家
全NPC
仲要有埋破解

睇你地日日辛苦刷a堡去為d唔知咩資源,但大陸仔一個jb 內購破解/igg就收皮

打機本來輕輕鬆鬆你地打到仲慘過返工

折墮,繼續慢慢享受e隻遊戲啦,夠哂真實體驗

冇見幾日又走返入黎吠

特登入黎睇你幫你老豆老母送殯未嘛

洗唔洗我做帛金比100你去買返個pack去打a堡

101 thanks
如果你一次課到嘅話
仲要有埋破解

睇你地日日辛苦刷a堡去為d唔知咩資源,但大陸仔一個jb 內購破解/igg就收皮

打機本來輕輕鬆鬆你地打到仲慘過返工

折墮,繼續慢慢享受e隻遊戲啦,夠哂真實體驗

冇見幾日又走返入黎吠

特登入黎睇你幫你老豆老母送殯未嘛

洗唔洗我做帛金比100你去買返個pack去打a堡

101 thanks
如果你一次課到嘅話

咪理佢啦 陣間佢又自high話自己撚狗
有無人一開始係用short gun打1/F
機槍果度好惡打
又無課金買pack
機槍果度好惡打
又無課金買pack

第二機槍唔洗打
你有2set食物應該夠過第一把機槍
機槍果度好惡打
又無課金買pack

第二機槍唔洗打

第二把貼住水管行,佢射唔到你
機槍果度好惡打
又無課金買pack

第二機槍唔洗打

而家仲有無bug😰跳牆
機槍果度好惡打
又無課金買pack

第二機槍唔洗打

而家仲有無bug😰跳牆

無啦
我岩岩用一把散彈到就過左2/F同清左大部份Frenzied Giant

把散彈都係一樓拎到

毒氣室就只係衝去開箱, 防毒面具都係用左一半
我岩岩用一把散彈到就過左2/F同清左大部份Frenzied Giant

把散彈都係一樓拎到

鋸開刀3倍 > 散彈 > 鋸尾刀 ~ 咁樣應該最慳皮

啲人教係走埋去個箱到先戴面具,再極速開箱 !
咁樣一個面具可以用兩轉,就算下一次打唔到面具都可以拎到啲野

把散彈都係一樓拎到

夠時間戴咩 我怕未戴到已經死左

把散彈都係一樓拎到

我未試過,怒啪藥掛

把散彈都係一樓拎到

我未試過,怒啪藥掛

等有人拍片先試 一陣死係入面毒氣室真係喊都無謂

把散彈都係一樓拎到

我未試過,怒啪藥掛

等有人拍片先試 一陣死係入面毒氣室真係喊都無謂

或者剩係拎武器個箱就算 咁應該可以用兩次
整aluminium bar嘅原材料點拎
整aluminium bar嘅原材料點拎

啲鋁線卷
A堡B1/2都會出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞