Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
..........

30舊要打幾多次先有
..........

30舊要打幾多次先有

打10次 1 2應該齊
..........

30舊要打幾多次先有

打10次 1 2應該齊

上面塊係鋁板嚟 唔知點整 但睇網上面係2舊鋁燒埋變一執 即係要多40舊鋁=80條鋁線
點打呀痴線
咁辛苦打bunker拎啲少得可憐嘅料整一把垃圾槍
我見fb好多人鬧緊
到底ios點樣可以用同1個game center acc開第2個save
到底ios點樣可以用同1個game center acc開第2個save

冇方法 開個新acc
想問下爆完人npc 屋企 幾耐會cd 完?
岩岩再入都係同我上次拆完一樣
想問下爆完人npc 屋企 幾耐會cd 完?
岩岩再入都係同我上次拆完一樣

我都想知 不過我估唔會cd完

糞營運點會咁好死咁易比咁多資料你丫
..........

30舊要打幾多次先有

打10次 1 2應該齊

上面塊係鋁板嚟 唔知點整 但睇網上面係2舊鋁燒埋變一執 即係要多40舊鋁=80條鋁線
點打呀痴線
我見fb好多人鬧緊

Rubber parts 同鋁條中間個係咩來
..........

30舊要打幾多次先有

打10次 1 2應該齊

點打呀痴線
我見fb好多人鬧緊

Rubber parts 同鋁條中間個係咩來

鋁線 2舊燒成一個鋁條
屌 嚴重缺乏槍之下挑戰bunker A 結果人死左 裝執唔返 一共損失2set medic kit 2套swat 全裝 又再loop收集材料
iOS 可更新
iOS 可更新

屌 嚴重缺乏槍之下挑戰bunker A 結果人死左 裝執唔返 一共損失2set medic kit 2套swat 全裝 又再loop收集材料

帶咁多野做咩

帶咁多野做咩

果金兩把M16 ~ 入去殺返佢地啦
係Youtube到見到 IOS 有內購破解,
應該就係淘寶啲人賣緊嗰啲方法
第一次打a堡攞到火神
鋁有無得掘出黎
鋁有無得掘出黎

冇 得bunker有
btw medkit其實唔多扺玩
5布一個bandage
3bandage加2alcohol一個medkit

bandage補40
medkit先補滿
咁我不如食2個bandage補80好過
medkit其實浪費左半個bandage worth嘅補血量
..........

30舊要打幾多次先有

我諗住update 會好左
點知班dev真係SM狂
5布一個bandage

bandage補40
medkit先補滿
medkit其實浪費左半個bandage worth嘅補血量

我之前講左
Bandage 容易即時製造黎食
5布一個bandage

bandage補40
medkit先補滿

我之前講左
Bandage 容易即時製造黎食

啲布打怪有得拎嘛,可以係野外即時補給
..........

30舊要打幾多次先有

我諗住update 會好左
點知班dev真係SM狂

電單車都未整好
話說大箱都改咗材料整,好彩更新前見到有人講,整咗十幾個先更新 ,未更新嘅可以留意返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞