Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
究竟點搵密碼落地下室?
究竟點搵密碼落地下室?

都未出,等更新

有無人瘋狂課金玩下

佢個勢唔會刪電單車啦,而家整到e個stage,佢無咩可以刪,一郁就比人屌

其實電單車有咩用? 可以縮短路程時間?

仲有多 3 個背包位

升地板係咪5塊木板5塊石磚? 升唔到地板去放電單車

另外用到無限補血了

巴打想問係邊睇呢D公告? 求LINL

係台灣啲玩家翻譯 應該官網出

幾過癮
木卜 相機有咩用
木卜 相機有咩用

好似無用
木卜 相機有咩用

巴打好高lv
點解個個都咁勁? 岩岩一死冇晒d野 唔想玩了
點解個個都咁勁? 岩岩一死冇晒d野 唔想玩了

玩左一日半都50LV 用BUG啦

新手 咩都唔識 求巴打們既教學
木卜 相機有咩用

巴打好高lv

唔高啦 有巴打已經過90
隻big one係咪隨機係紅點出現

成日想拎資源但見到佢 而家試緊隔一陣先入game

要有武器先打得死
試過bug加空拳同佢真男人對決

要有武器先打得死
試過bug加空拳同佢真男人對決

頭先拎鐵鏟挑機,1滴血都扣佢唔到
有無人知B卡係邊到拎 ?

同問

同問

去黃點殺屍隨機跌

同問

去黃點殺屍隨機跌

Thanks
a區 b區 啲料會唔會重生
係咪去完一次拎完就無得再拎

a 區唔會,b 區重生左一次
不過唔打好過打,除非你好多資源
否則入去執紅裝就無謂
用6個血包玩無限回血, 即狗衝去紅區玩..2次一入門比THE BIG ONE秒..仲係一次就比鎗佬啪啪啪就死左

BTW, 原來崩帶都可以玩無限回血, 去黃區玩算
用6個血包玩無限回血, 即狗衝去紅區玩..2次一入門比THE BIG ONE秒..仲係一次就比鎗佬啪啪啪就死左

BTW, 原來崩帶都可以玩無限回血, 去黃區玩算

唔著裝計 俾bigone打一拳好似扣50

如果咁岩又有npc拎sniper 又扣50 死硬

否則入去執紅裝就無謂

而家淨係不斷去紅黃拎資源升屋起tank 想去b區玩下 未去過

否則入去執紅裝就無謂

而家淨係不斷去紅黃拎資源升屋起tank 想去b區玩下 未去過

其實如果之後重洗 而家搵咁多資都無用

電單車而家唔會砌到 除非之前去左npc屋偷

要睇新bunker先有 所以都係唔玩太多住 睇下點先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞