Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我岩岩用一把散彈到就過左2/F同清左大部份Frenzied Giant

把散彈都係一樓拎到

毒氣室就只係衝去開箱, 防毒面具都係用左一半

鋸開刀3倍 > 散彈 > 鋸尾刀 ~ 咁樣應該最慳皮

啲人教係走埋去個箱到先戴面具,再極速開箱 !
咁樣一個面具可以用兩轉,就算下一次打唔到面具都可以拎到啲野

夠時間戴咩 我怕未戴到已經死左

夠就夠嘅
double click戴啫
戴完又唔洗啪藥
我就係唔識 出到嚟個面具淨返啲啲
而家我都廢事落2樓
我岩岩用一把散彈到就過左2/F同清左大部份Frenzied Giant

把散彈都係一樓拎到

夠就夠嘅
戴完又唔洗啪藥
而家我都廢事落2樓

要用升降機避開哂啲肥肥,可以慳返啲槍

把散彈都係一樓拎到

夠就夠嘅
戴完又唔洗啪藥
而家我都廢事落2樓

要用升降機避開哂啲肥肥,可以慳返啲槍

琴晚睇左教學 不過都係唔想打
打完又唔知會唔會洗白 hea住打都唔錯

把散彈都係一樓拎到

夠就夠嘅
戴完又唔洗啪藥
而家我都廢事落2樓

係得既 ~ 走埋去先戴,
拎完箱除佐佢,咬住蘿蔔走人
黎緊會有強化槍同淨化池 ~~
支槍係官方條片到好勁
打2樓 唔記得帶crowbar
打2樓 唔記得帶crowbar

我都試過 來回左幾次
每日都要重置發電機真係好on9

改佐唔駛啦好似

改佐唔駛啦好似

IOS

琴日開左發電機, 今日又重置左

改佐唔駛啦好似

IOS

琴日開左發電機, 今日又重置左

啲電腦已經唔駛 ~~
BTW B2 可以半把M16過到~ 幾抵玩
整auto又要出d ai 伏9人,係咩玩法

FF下個營運會唔會出馬
佢個官方預告幾吸引 好多野準備改到易打啲

FF下個營運會唔會出馬

有馬實搶黎整肉乾

應該加個AUTO補血

應該加個AUTO補血

我只會係綠區開AUTO,我習慣殺哂啲喪屍先開AUTO採集
黃紅區,柯柯下尿都會俾人打死
半把M16 過B2 ~ 慳皮大法
https://www.youtube.com/watch?v=sFepf31IlfA
拎哂啲槍去打1/F 點知大肥打死左 死左2次

比大肥打死左

比大肥打死左

有無著裝備, 著左應該唔會一下死
打左三日 2/F, 都只係得第一日有防毒面具

我都係3日 好彩今日拎到 慳住用應該用到2至3次
佢應該都係想我地慳住用 先唔比咁多

我都係3日 好彩今日拎到 慳住用應該用到2至3次
佢應該都係想我地慳住用 先唔比咁多

其實都算好 一把m16可以打哂兩層
每日都叫賺到一把大槍

BTW 合一粒鋁要用成set 木板 會唔會太誇張
遲d再高級嘅材料咪要用多好多木?
呢家好似改左 死左熄game重開返左屋企
發現幾次都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞