Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
開放左steel未
大舊肥慢左好多 但出拳好快
已經唔可以用鋸屈佢 一定俾佢打中
一開始個箱係水同beer
之後機槍左邊間房唔洗入 冇野嘅
記得帶支crowbar 有道門要用crowbar開,不過好似唔開都得
有個terminal要整 5個wiring 5個bolts 10個duct tape
好撚多大肥 痴撚線 不過我諗如果你lure得好可以全部唔洗打 但要花心機
後面所有房都要入 因為有2,3個terminal要開

我全清左 比較有意義嘅野係

支改良ak未試玩 個gas mask係黑色箱入面for你入gas room
手腳要快 我開左裡面嗰2個locker拎哂野已經得返少少duration
我套重甲頂唔到最尾 俾佢地打爆左 搞到我要用槍清場
夾埋我諗有10隻左右大大肥 普通肥更多 噴噴超多 3把機槍
整體嚟講 落去完全唔worth 火神都冇 屌chopper parts又冇 屌
吖同埋拎左一個blue print
應該係要嚟補滿血的

我用左3把鋸 最後唔夠用
3把半ak
一堆補血
拎埋啲唔等洗嘅野 幾失望 希望你地落到去有機會拎到chopper parts或者atv parts

唔課金應該都幾難打 要儲幾日武先夠入去打一次

我課左體only
我啲槍全部執同打bunker打返嚟
而家問題係巨肥出手快攻擊距離高 可以點安全打第1層都係問題
同埋我估佢一定要打完第1層先可以再落第2層
即係你如果想每日刷bunker一次要拎好多濕碎野 槍起碼要2把半 用嚟打嗰5把個機槍
仲有一點 爬牆bug已經fux左
所以未來點樣刷bunker都好頭痛
另一樣野係鋁嘅得到方式
我行左2次黃點都唔見有 唔通係bunker先有?
如果整唔到zip gun
打撚咩
求今日密碼

大舊肥慢左好多 但出拳好快
已經唔可以用鋸屈佢 一定俾佢打中
一開始個箱係水同beer
之後機槍左邊間房唔洗入 冇野嘅
記得帶支crowbar 有道門要用crowbar開,不過好似唔開都得
有個terminal要整 5個wiring 5個bolts 10個duct tape
好撚多大肥 痴撚線 不過我諗如果你lure得好可以全部唔洗打 但要花心機
後面所有房都要入 因為有2,3個terminal要開

我全清左 比較有意義嘅野係

支改良ak未試玩 個gas mask係黑色箱入面for你入gas room
手腳要快 我開左裡面嗰2個locker拎哂野已經得返少少duration
我套重甲頂唔到最尾 俾佢地打爆左 搞到我要用槍清場
夾埋我諗有10隻左右大大肥 普通肥更多 噴噴超多 3把機槍
整體嚟講 落去完全唔worth 火神都冇 屌chopper parts又冇 屌
吖同埋拎左一個blue print
應該係要嚟補滿血的

我用左3把鋸 最後唔夠用
3把半ak
一堆補血
拎埋啲唔等洗嘅野 幾失望 希望你地落到去有機會拎到chopper parts或者atv parts

唔課金應該都幾難打 要儲幾日武先夠入去打一次

我課左體only
我啲槍全部執同打bunker打返嚟
而家問題係巨肥出手快攻擊距離高 可以點安全打第1層都係問題
同埋我估佢一定要打完第1層先可以再落第2層
即係你如果想每日刷bunker一次要拎好多濕碎野 槍起碼要2把半 用嚟打嗰5把個機槍
仲有一點 爬牆bug已經fux左
所以未來點樣刷bunker都好頭痛
另一樣野係鋁嘅得到方式
我行左2次黃點都唔見有 唔通係bunker先有?
如果整唔到zip gun
打撚咩

迫人棄驚
你老味 黃區 雙glock 我都遇到
我頂唔順
棄驚
祝福developer 執粒搵工
唔好呃人錢
我頂唔順
棄驚
唔好呃人錢

一次過遇到兩條友渣搶

次次死左都即時有唔玩既衝動
我頂唔順
棄驚
唔好呃人錢

呃錢 玩到咁谷氣無謂啦,棄game係正確既~
呢隻game出埋多人mode一定仲多人玩
我頂唔順
棄驚
唔好呃人錢

一次過遇到兩條友渣搶

死左即刻重開game 咩事都冇
我頂唔順
棄驚
唔好呃人錢

一次過遇到兩條友渣搶

IOS 未UPDATE ~ 呢幾日做好準備先
B2 睇人打都覺得好哂槍 ~ 有5把機槍

想問下a bunker 一定有機鎗?
利申 第一次拎a bunk

想問下a bunker 一定有機鎗?
利申 第一次拎a bunk

第一次多數有,之後隨機
繼續堅持到佢出多人 利申 綠區開auto打料
大家想唔想有個tg group交換下資訊?
大家想唔想有個tg group交換下資訊?

係呢到講當推POST ~
我頂唔順
棄驚
唔好呃人錢

一次過遇到兩條友渣搶

回唔切血
無left支m16
我頂唔順
棄驚
唔好呃人錢

一次過遇到兩條友渣搶

IOS 未UPDATE ~ 呢幾日做好準備先
B2 睇人打都覺得好哂槍 ~ 有5把機槍

有個大毒氣室
好想快啲有c4 一次引成堆屍 爆死佢地
唔洗逐隻打
好on9
清左第2次2樓 冇俾毒氣面具我 咁我點入毒氣室呀屌你老母
好on9

係呀
個developer 遲下應該係shop 賣
好on9

啪藥鳩衝
好on9

啪藥鳩衝

梗係有試
但take damage開唔到箱
好on9

啪藥鳩衝

梗係有試

盲腸
好on9

啪藥鳩衝

梗係有試

RIP ~ 面具竟然唔係必出
好on9

啪藥鳩衝

梗係有試

RIP ~ 面具竟然唔係必出

BTW ~ IOS 希望今晚有
..........

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞