Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
佢update咗之後我玩到16lv既save無啦啦得返5lv...
dklm驚已del

你重玩過黎?好似淨係計你第一次鎖定佐既AC

咁係咪無辦法拎返?
佢update咗之後我玩到16lv既save無啦啦得返5lv...
dklm驚已del

咁係咪無辦法拎返?

我IOS之前都係咁,搵唔到方法,
谷住要玩返第一次連個ACC,2-3日就追返個進度
dklm驚已del

咁係咪無辦法拎返?

咁算了 不玩了
dklm驚已del

咁係咪無辦法拎返?

咁算了 不玩了

好快升到 lv高只係解鎖裝備
bunker a改左少少玩法 冇左3倍攻
屌你老母 去左上面間npc屋 諗住爆佢格
點知lv2 木門 要用a4爆 戇鳩
bunker a改左少少玩法 冇左3倍攻

係呀,IOS仲未update
我想問入bunker a 之後會洗哂D野番屋企?冇死但乜都冇哂
我想問入bunker a 之後會洗哂D野番屋企?冇死但乜都冇哂

bunker A 上面啲野箱啲野唔會唔見
地下面就每日入密碼之後24小時後就會RENEW

有啲牆可以爆的 每間得兩三間房開唔到

IPHONE仲未有得更新

IPHONE仲未有得更新

冇咩特別野拎
一把斧頭爆一面牆
同埋問下
一開始24小時會殺到黎果班zombie
剩返5小時 係咪要起野守?
定直接用人去打
守唔住係咪game over?

最多係啲牆會冇佐
其實可以唔駛理
有無人知幾時有更新
同埋問下
定直接用人去打

最緊要係唔好入場
你見佢就嚟到就好離開屋企 等半個鐘
淨係會爆一面牆 如果唔係呢佢地會橫過你屋企 啲牆會冇左大半
有無人知幾時有更新

IOS 個審批要2-3日
同埋問下
定直接用人去打

最緊要係唔好入場

我已經冇再起牆
同埋問下
定直接用人去打

最緊要係唔好入場

我已經冇再起牆

我起緊2lvl牆
就嚟升3lvl
Bunker A最後一座機槍塔嗰度,點解我都未入佢射程就比啲電電死。但上網睇人打,佢啲電扣兩三下血就停左..求救
Bunker A最後一座機槍塔嗰度,點解我都未入佢射程就比啲電電死。但上網睇人打,佢啲電扣兩三下血就停左..求救

要行返落小小,嗰到有個位係凸出黎
行過之後要行返左下角

行過之後要行返左下角

我行左去凸出來個位隔離佢一直射我..,姐係要行到卡點就點都會比佢射幾下先?轉行返左下?

行過之後要行返左下角

我行左去凸出來個位隔離佢一直射我..,姐係要行到卡點就點都會比佢射幾下先?轉行返左下?

https://www.youtube.com/watch?v=3MdEKWuNxmY
11:40 秒左右睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞