Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
出左更新了

今次多左呢個人 係自己屋企

今次多左呢個人 係自己屋企

唔講睇唔到
依家係咪整唔到槍?
出左更新了

an機唔見有更新嘅
想問下, 我ios, 前開左個save然後鏟左再開過個新
宜家個我禁gamecenter login佢會問我restore之前個save好唔好
咁我點樣可以將宜家個save overwrite gamecenter入面嗰個?
入唔到game
入唔到game

係咪又更新緊 我都入唔到 仲諗住入去睇dealer offer
終於有隻真係好玩既手機game

係幾好玩既,但玩兩三日後你會發現一個問題

用左咁多野整個醫療枱換
唔知換啲咩返嚟

大家估下 晏啲開估

用左咁多野整個醫療枱換
唔知換啲咩返嚟

大家估下 晏啲開估

釘槌

係幾好玩既,但玩兩三日後你會發現一個問題

咩問題

用左咁多野整個醫療枱換
唔知換啲咩返嚟

大家估下 晏啲開估

釘槌

我換左個鐵圓頭棒
黃點瘋狂比npc拎槍射死 次次執緊個袋就砰砰砰
radio tower 係咪起唔到住架?

用左咁多野整個醫療枱換
唔知換啲咩返嚟

大家估下 晏啲開估

釘槌

我屌左出聲
諗住有槍
想問下見到big one係咪可以調頭走返屋企 我再入返個地圖隻嘢都仲係到 追住我嚟打
第1次打
3把50%耐久手槍 + 3把50%近戰
第1次打

第1次打

會唔會太好彩 我打左三次 全部垃圾件
想問下見到big one係咪可以調頭走返屋企 我再入返個地圖隻嘢都仲係到 追住我嚟打

只可以頭也不回轉去第個點打 bigone係幫你浪費體力既
原來有POST ~

日日去A堡都冇電單車既Key 零件
到底係咪唔會出

森林同石場你一行開就會RENEW,BIGONE係隨機出現
BOSS森林就一定會有一隻BIG ONE
原來有POST ~

日日去A堡都冇電單車既Key 零件
到底係咪唔會出

新手想問下d a 堡係咪好似森林咁無限刷?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞