Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
呢家好似改左 死左熄game重開返左屋企
發現幾次都係咁

我ios 岩岩打堡 用熄game大法完全無事

不過1/f出把m16+一件迷彩衫 無錯係得一件 之後1/f火神箱又係出垃圾

玩到差唔多80lv

一把火神都未有

明早先打埋個2/f去
打左三日 2/F, 都只係得第一日有防毒面具

啱啱出左第2次
skip左2日冇打
呢家好似改左 死左熄game重開返左屋企
發現幾次都係咁

我and機仲work緊
啲槍無哂 除左A堡 黃區會唔會掉槍
啲槍無哂 除左A堡 黃區會唔會掉槍

有機會 手槍嗰啲

一次最盡用咁多 應該用到3次掛
打左三日 2/F, 都只係得第一日有防毒面具

我都係3日 好彩今日拎到 慳住用應該用到2至3次
佢應該都係想我地慳住用 先唔比咁多

其實都算好 一把m16可以打哂兩層
每日都叫賺到一把大槍

BTW 合一粒鋁要用成set 木板 會唔會太誇張
遲d再高級嘅材料咪要用多好多木?

20木板燒一粒
有冇人已經整左zip gun?
我夠料整但把野得18damage仲要射得都幾慢下
諗緊整唔整
有冇人已經整左zip gun?
我夠料整但把野得18damage仲要射得都幾慢下
諗緊整唔整

唔會整 真頭哂料
而家要好多rubber parts
出一轉一粒都無
出一轉一粒都無

我都就黎用哂,膠紙就有好多
見到有人話已經起到RADIO,
想問下邊度有藍金屬磚,白金屬磚,白朱古力,焦糖木?

見到有人話已經起到RADIO,
想問下邊度有藍金屬磚,白金屬磚,白朱古力,焦糖木?

[img]http8/143441_ea3dc39ca0b2f6b5f17abddec1f0e9a4.png[/img]

白朱古力
radio 唔同 radio tower
steel 未有,白朱古力就A堡B1/B2
出一轉一粒都無

我2樣都冇乜了
出一轉一粒都無

我2樣都冇乜了

打到藍油肛就唔再柒落去
出一轉一粒都無

我2樣都冇乜了

打到藍油肛就唔再柒落去

都唔知幾時先有頭叉就有3支
出一轉一粒都無

我2樣都冇乜了

打到藍油肛就唔再柒落去

個手柄我係1F出佐啦
打完一樓 又要發電素材先去到二樓? 唔係話改左唔洗既咩

發電機要,啲門呀,電腦先唔駛

咁屈素材

咁屈素材

日日10粒黑膠圈 唔洗砌野啦
出一轉一粒都無

我2樣都冇乜了

打到藍油肛就唔再柒落去

日日打頭叉同藍油肛都未出過

今日二樓又唔出面具
出一轉一粒都無

我2樣都冇乜了

打到藍油肛就唔再柒落去

日日打頭叉同藍油肛都未出過

今日二樓又唔出面具

一個面具用4次
你地多左出嚟嗰啲wheels點處置?
而家啲箱一埋wheels好阻地方
你地多左出嚟嗰啲wheels點處置?
而家啲箱一埋wheels好阻地方

夠用就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞