Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

棄驚啦,愈玩你會愈後悔

巴打又唔駛棄驚既,閒置mode等佢update再玩下囉

老老豆豆佢個玩法又幾好既,係更新個下出曬事啫。

免費GAME可以後悔啲咩
每日定時定後入A堡打肥肥就已經夠 ~
依家仲有BUG可以去隔離屋無限洗食物
田都唔駛種

打機打到要日日定時定候入a堡打,打機打到返工咁
仲要比你砌完個chopper又點?咪又係繼續loop砍木採礦
你好唔好意思繼續推人落火坑?

連登真係多痴線佬

夠你on9?😂
今日講iOS等durango你又要死撐又要叫裝模擬器
個個笑9你問你做乜9

你又冇講用咩電話,好心提下你話有AN版,
小氣到咁 點溝通

你真係堅系On9,咪答左你,洗唔洗畫公仔畫出腸
個個笑鳩你答野9唔搭8,你就話點同人溝通
我真係唔知點同你溝通,理解能力低到

棄驚啦,愈玩你會愈後悔

巴打又唔駛棄驚既,閒置mode等佢update再玩下囉

老老豆豆佢個玩法又幾好既,係更新個下出曬事啫。

免費GAME可以後悔啲咩
每日定時定後入A堡打肥肥就已經夠 ~
依家仲有BUG可以去隔離屋無限洗食物
田都唔駛種

打機打到要日日定時定候入a堡打,打機打到返工咁
仲要比你砌完個chopper又點?咪又係繼續loop砍木採礦
你好唔好意思繼續推人落火坑?

你呢段野可以套用哂係任何game入面
自己棄佐又要數臭隻Game 等人地陪你唔玩

有咩問題?隻驚好玩自然會玩落去,唔好玩有問題唔可以彈?你當左個post係你一言堂?講到痴線都唔夠你黎啦,彈下隻驚就起哂鋼

果個新手都問除左砍木採礦隻驚仲有咩做,已經表示隻驚玩法單一
係你條on9講到好刺激咁,仲好意思同人講日日落a堡刷肥肥,唔似返工?
打機又要靠打到用bug刷資源仲大大聲教人用,你打機定玩bug呀on9,玩到咁不如直接igg或者down cracked apps咪成堆資源囉
我都唔好意思話你,但你做d野真係好柒,由琴日柒到而家

痴線佬

駁唔到就話人痴線佬,返去玩百萬富翁啦你
好彩有block人功能,清靜哂
好彩有block人功能,清靜哂

廢物
痴線佬咪係度,講事實唔夠人講block 9人
好似小學雞咁柒左就話:以後唔同你玩,我以後睇你唔到
岩架啦,縮返入你老母個閪度啦,最小氣咪你,講唔埋兩句block 9人,繼續係隻驚入面刷bug打飛機啦
比人撚狗咁撚完就發脾氣block 9人😢
下次唔屌得出聲,唔回你咪得
攞黎賤,賤過袋底泥
攞黎賤,賤過袋底泥

大家互屌一d意思都冇,咩驚都好,屌營運一定冇錯

班垃圾營運
間屋隔離有個healer 野又唔肯比我食 我打又打佢唔死 仲要逃走埋…
大家互屌一d意思都冇,咩驚都好,屌營運一定冇錯

班垃圾營運

不嬲都講緊事實屌緊營運
不過係條傻鳩發惡好似踩親佢條尾咁
間屋隔離有個healer 野又唔肯比我食 我打又打佢唔死 仲要逃走埋…

好似唔係俾食物你架,係俾個效果,佢跟住佢就走人架啦
攞黎賤,賤過袋底泥

明明同有玩既巴打傾得好地地
思覺失調咩,撚狗 真係好多痴線佬
攞黎賤,賤過袋底泥

明明同有玩既巴打傾得好地地
思覺失調咩,撚狗 真係好多痴線佬

又話清靜但又要繼續回

柒夠未者,個個都笑緊你,你要唔要面架
都係果句,唔屌得出聲嘛,廢事晏d整爛你個玻璃心,諗起你而家谷到面都紅哂但又駁唔到人講既野然後扔無限句「連登真係多痴線佬」就好好笑
見到其他人一次拎到 ~

新手,第1次見到商人,但.....

巴哈有資料 ~

Healer(補師),他會給你三個選項,項目內容每次都會不一樣,
依照目前網友所提供的資訊其選項及效果如下:

Muddy Broth(酒精):增加找到車類零件機率5%
Strange Berries(藍苺):增加找到武器機率5%
Herbal Mix(漿茶):增加拳頭的攻擊力30%
Infected Venison(生肉):進戰武器攻擊增加20%
"Seasoned" Meat(肉條):槍類武器攻擊增加10%
Brainweed Seeds(種子):所取得的經驗增加100%
Muscle Vine(藥草):恢復你的閃電能量

好似得尾兩個有用 ...

依家好西 似前用鐵釘,依家用埋啲濕鳩料
要來回走兩次

隻驚愈改愈on9
可以拎大堆資源換個武器箱然後出垃圾
老實講睇住而家d玩家比營運當狗咁撚真係好慘
Btw,撚埋隻狗最後一次
叫乜春同理心,改名叫玻璃心啦
話鳩人在先唔夠人講就話人痴線佬,
由琴日柒到而家仲要扮無事,apps台小丑

到佢玩耐左就會到佢屌營運架啦

玩幾日都見到啦,咪拖慢來玩囉

本身我都係拖慢黎玩

但d setting愈改愈on9逼玩家棄驚,商人交易既方式 (曬體力曬資源),craft野用既資源改板一次比一次多,bunker既屍數同loots既on9程度,官方更新遊戲主要功能既進度

我玩到lvl 99都要棄驚都知咩事啦,唔曾經熱衷隻驚都唔會玩到lvl 99
當初比佢appstore簡介d圖同介紹水入黎玩,過左個半月,點知連appstore佢d screenshot入面有既野,功能更加唔洗講啦

我玩佐好耐架啦,依家LV80幾,
開頭玩佐3-4日已經做哂可以做既野,
佢未開A堡之後都已經HEA玩 ~KEEP住HEA玩慢慢等佢更新
每個人玩法唔同姐 ~

正解,覺得悶咪唔好玩,或者HEA玩,
唔明點解有人會咁激動叫人棄GAME

正解,覺得悶咪唔好玩,或者HEA玩,
唔明點解有人會咁激動叫人棄GAME
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞