Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
冇得睇廣告回體力
迫人比錢

每日5次,好似係

我iOS玩左3日無課過金,一次廣告都無得睇.....
冇得睇廣告回體力
迫人比錢

每日5次,好似係

我iOS玩左3日無課過金,一次廣告都無得睇.....

時有時無 應該唔關ios an 或者有無課事
有無人殺過the big one 黃點遇到佢只能kill app
有無人殺過the big one 黃點遇到佢只能kill app

試過遇big one再加npc 揸槍追住
終於登頂 lv99

槍好似冇傷 melee扣一血

而家有新BUG, 可以爬牆走入去殺TBO, 而佢仲係唔識還手
30攻大刀, 背打4血一下, 4把刀可以搞掂

而家有新BUG, 可以爬牆走入去殺TBO, 而佢仲係唔識還手
30攻大刀, 背打4血一下, 4把刀可以搞掂

我有睇呀 但殺左有鬼用

想問下人地屋企d 電單車零件偷唔偷得?

想問下人地屋企d 電單車零件偷唔偷得?

唔得 唔洗理佢

https://www.youtube.com/watch?v=ulYgP1inA58
正常殺要好耐 ~打完得張卡 ~ 好ON9其實
想問牆有無必要升級?
想問牆有無必要升級?

一日未有pvp
可以唔起牆都得

https://www.youtube.com/watch?v=ulYgP1inA58
正常殺要好耐 ~打完得張卡 ~ 好ON9其實

係 bunker c都未開
幾時輪到z
請問打完右邊bunker 1/F之後點去2F?

未開放

未開放

ok

隻GAME係擠牙膏咁更新

未開放

ok

隻GAME係擠牙膏咁更新

希望今日有更新
有得整槍所有野都易打好多
啲人玩飛簷玩到第二個機槍卡點位都無埋

冇咩啦 ~ 地堡A有上牆BUG
啲人玩飛簷玩到第二個機槍卡點位都無埋

我試過上牆行.... 拖慢哂個進度
當然你冇槍可以咁做,但我覺得好哂時間
有無人果40個儲物箱已經滿哂
有無人果40個儲物箱已經滿哂

有限架咩原來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞