Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Btw,撚埋隻狗最後一次
叫乜春同理心,改名叫玻璃心啦
話鳩人在先唔夠人講就話人痴線佬,
由琴日柒到而家仲要扮無事,apps台小丑

到佢玩耐左就會到佢屌營運架啦

玩幾日都見到啦,咪拖慢來玩囉

正解,覺得悶咪唔好玩,或者HEA玩,
唔明點解有人會咁激動叫人棄GAME

叫人棄驚就叫激動,我都理性分析點解要棄驚仲可以係激動
而你一開波叫人痴線佬又係咩呀 on9
你咪繼續扮睇唔到唔好回囉,玻璃心
見你打機打到要不停kill app去刷bug拎資源,又要每日好似返工打卡咁入去bunker度打
打機打到咁,情何以堪
屌 改版到而家出過一次墜機 仲要得5體力 行要50分鐘 但個event 得42分鐘
屌 改版到而家出過一次墜機 仲要得5體力 行要50分鐘 但個event 得42分鐘

啲台仔測試過,佢個設定多數係等你唔夠體力先會出空難或者補給箱,
局鳩你睇廣告或者俾錢回體 空難都係見過兩次

啲台仔測試過,佢個設定多數係等你唔夠體力先會出空難或者補給箱,

我一開始玩到而家31lv出過一次墜機

係咪一開波嗰次
原來有post架
利申 lv33 乜柒都做唔到 日日斬木燒廢鐵 bunker b又唔夠抽
原來有post架
利申 lv33 乜柒都做唔到 日日斬木燒廢鐵 bunker b又唔夠抽

如果冇M16/或強力槍械等等
第一次入可以用食物推,用鋸同鎚,
裝陸軍裝就唔會一下死,肥肥再用鎚拉打
機槍塔食回血硬打
完佐第一次有M16就輕鬆好多
原來有post架

如果冇M16/或強力槍械等等
第一次入可以用食物推,用鋸同鎚,
裝陸軍裝就唔會一下死,肥肥再用鎚拉打
機槍塔食回血硬打
完佐第一次有M16就輕鬆好多

原來你講緊B
用食物物硬打吧
點樣連接game center?
禁極都冇反應 咩都冇彈出黎

有冇人可解答
軍用背包好正 幾時開放steel

有冇人可解答

我都唔知... 試下重登GAME CENTER試下
軍用背包好正 幾時開放steel

開佐STEEL ~ 會多好多野玩

有冇人可解答

我都唔知... 試下重登GAME CENTER試下

好 唔該

有冇人可解答

選項個邊connect 左未?

有冇人可解答

選項個邊connect 左未?

我iphone手屬登入左centre
之後game入面禁設定>connect 咩都冇反應 冇野彈出黎

重有咩bug 用到

重有咩bug 用到

有得無限偷隔離NPC屋既食物,拉上少少睇方法
遊戲更新 08/04:1.5.3版本 (轉自巴哈)

官方片 https://twitter.com/LastDaySurvival/status/893507024767643648

- 現在可以用"斧頭"拆鄰居家門去偷東西了

- 商成更新提供更多購買選擇
點擊組合包會有詳細內容物顯示出來
在金錢價格顯示上也已經變成該國家的貨幣價格了

- 一些遊戲內容物的優化

ios版本的玩家1.5.3版本更新大約2~3天後才會跟上

專心做一個賊
遊戲更新 08/04:1.5.3版本 (轉自巴哈)

官方片 https://twitter.com/LastDaySurvival/status/893507024767643648

- 現在可以用"斧頭"拆鄰居家門去偷東西了

- 商成更新提供更多購買選擇
點擊組合包會有詳細內容物顯示出來
在金錢價格顯示上也已經變成該國家的貨幣價格了

- 一些遊戲內容物的優化

ios版本的玩家1.5.3版本更新大約2~3天後才會跟上

專心做一個賊

點先唔俾人偷到野

新手,第1次見到商人,但.....

依家好西 似前用鐵釘,依家用埋啲濕鳩料
要來回走兩次

唔洗來回 去完一次之後自殺返去拎料咪得

係咪一開波嗰次

空難聽過人講11:50-12:20分體力少過50會出
未得閒試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞