Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
屌你老母一日唔入嚟就見到2條友鬧交 想棄驚咪自己棄囉 話棄又入嚟 人地想玩關你閪事咩 你鐘意食粥話人地食麵食飯on9 咩道理 睇左幾頁全撚部都係無關痛癢嘅留言 阻撚住哂
要鬧交自己出去慢慢鬧啦 仲細咩

應該升邊樣好 玩左一日 死左兩次

繩+布嗰套裝已經夠打綠區木同礦場 ~
打獵拎皮做皮革,再整少少鐵出黎做啲武器 ~

隻GAME其實冇咩好做,一有M16 同幾把手槍就可以刷地下A堡 ~
入面每日都固定一套陸軍裝

改版後冇得再偷隔離屋野

BTW ~ 整佐收音機先

收音機有咩用?

可以睇個地堡A密碼,同埋會出現武器商人
(不過密碼都可以係野外啲軍人屍體到搵到)

隻GAME其實冇咩好做,一有M16 同幾把手槍就可以刷地下A堡 ~

改版後冇得再偷隔離屋野

收音機有咩用?

有收音機先會有dealer
或者bunker a password
屌你老母一日唔入嚟就見到2條友鬧交 想棄驚咪自己棄囉 話棄又入嚟 人地想玩關你閪事咩 你鐘意食粥話人地食麵食飯on9 咩道理 睇左幾頁全撚部都係無關痛癢嘅留言 阻撚住哂

我都唔知做乜事,我只係好心提佢 Durango 有AN版,
跟住就好似得罪佐佢咁 俾佢咬住唔放
BTW 已經block佐同無理佢 ~ 由得佢啦

Block左我咪睇唔到
佢屌鳩我時你又唔出聲?而家做架兩?
拿拿臨幫你老豆老母連埋隻貓打包入殮房啦

改版後冇得再偷隔離屋野

收音機有咩用?

密碼可以睇呢個網

https://lastdayearth.com/always-the-actual-password-for-bunker-alfa/

Block左我咪睇唔到

我就睇唔到佢得罪你啲咩 淨係見到你喺度咬人

改版後冇得再偷隔離屋野

收音機有咩用?

密碼可以睇呢個網

https://lastdayearth.com/always-the-actual-password-for-bunker-alfa/

原來個個一樣 我仲以為人人唔同

Block左我咪睇唔到

你老母生你出黎你用屎眼睇野架?
我開頭都係回佢,更分析左隻驚點解要棄,佢就不停屌9我痴線佬
做架兩死撚開啦,唔知頭唔知路係度嘈
你叫佢道歉我咪唔屌佢
佢先撩者賤仲好意思扮無辜?

Block左我咪睇唔到

你老母生你出黎你用屎眼睇野架?
我開頭都唔係回佢,只係分析左隻驚點解要棄,佢就不停屌9我痴線佬
做架兩死撚開啦,唔知頭唔知路係度嘈
你叫佢道歉我咪唔屌佢
佢先撩者賤仲好意思扮無辜?

你老味做架兩用屎眼睇野
我邊句得罪佢?淨係講隻驚好似返工咁,玩黎玩去都係果d野
但佢就一句痴線佬得埋黎
我之後又講隻驚邊幾方面做得唔好令玩家棄驚
佢都係回痴線佬

屌鳩人仲要扮無辜
做架兩就用屎眼睇野
唔撚怪得咁多人棄驚,初初同我玩果批正正常常,討論都好正常,唔會一句痴線佬彈埋黎屌鳩人 ,仲要有盲毛做+2gc亂出頭
而家淨低常玩果班蠢撚過豬,打機又豬,連睇野又豬撚過人,
每逢暑假就多左小學雞 煩到呢
條友真係成隻小學雞咁
冇人理佢都要走入黎撩交嗌
一日覆咁多次po都幾得閒
係咪真係咁中意比人屌
我想知有冇中文揀

暫時冇 ~
我想知有冇中文揀

暫時冇 ~

我岩岩玩
我想知我頭先走去其他地圖
有個著衫既人走埋黎打我
想知係AI點定?

Ai 嚟
我想知有冇中文揀

暫時冇 ~

我岩岩玩
有個著衫既人走埋黎打我
想知係AI點定?

Ai 嚟

好難玩 去左一個新地
以為地下有箱可以返屋企之後再去撿
點知係會刷新....
咁好難撿哂全部野 根本唔夠位

我都係去森林 裝到個背包滿晒就走人
好多野未起
我想知有冇中文揀

暫時冇 ~

我岩岩玩
有個著衫既人走埋黎打我
想知係AI點定?

Ai 嚟

好難玩 去左一個新地
點知係會刷新....

整佐背包未,
我自己出門係專執幾款野,
遲下有電單車可以多3個位
電單車個引擎邊度有得執

其實紅區同黃區有咩分別
電單車個引擎邊度有得執

其實紅區同黃區有咩分別

引擎多數突發補給箱先有,同地堡A
紅/黃/綠係危險度
綠區得喪屍仔
黃區有高速喪屍同少量嘔奶同肥肥
紅區勁多肥肥同嘔奶

黃紅區都有機會出現The Big One
電單車個引擎邊度有得執

其實紅區同黃區有咩分別

引擎多數突發補給箱先有,同地堡A
紅/黃/綠係危險度
綠區得喪屍仔
黃區有高速喪屍同少量嘔奶同肥肥
紅區勁多肥肥同嘔奶

黃紅區都有機會出現The Big One

應該係綠區係多數得喪屍仔
我想知有冇中文揀

暫時冇 ~

我岩岩玩
有個著衫既人走埋黎打我
想知係AI點定?

Ai 嚟

好難玩 去左一個新地
點知係會刷新....

椰汁炸豬扒~~喔喔椰汁~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞