Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
想問下 冇槍 係咪搞唔掂bunkers

基本上係 因為你唔會過到個台自動機槍

咁唔洗玩啦

除非課金
一支槍都冇

可以同商人換 其實唔難 空難都有得執手槍啦
想問下 冇槍 係咪搞唔掂bunkers

基本上係 因為你唔會過到個台自動機槍

咁唔洗玩啦

除非課金
一支槍都冇

dealer有shot gun, m16, pisto換
唔記得有冇ak47
之前淨係喺dealer度換都換左5,6把長槍返嚟 手槍差唔多10把
同埋新手應該會成日撞到plane crash
唔知而家仲有冇 因為上左40,50level就一次都冇見過
每次plane crash都一次會有一把全新pisto的
我想問大家出去一次伐木採礦會唔會開地下啲箱同埋要唔要啲零件?因為好阻住啲位 每次只可以整到1-2set木/礦就要返屋企一次,又要執草 種子 罐頭食完又會有空罐係身 又有1-2塊皮同繩
我想問大家出去一次伐木採礦會唔會開地下啲箱同埋要唔要啲零件?因為好阻住啲位 每次只可以整到1-2set木/礦就要返屋企一次,又要執草 種子 罐頭食完又會有空罐係身 又有1-2塊皮同繩

一次綠區會有4set左右石或者木

綠石區會有15粒鐵

黃石區會有4set半鐵

你咪留淨係嗰啲位去拎零件 如果你屋企少零件就主拎零件副資源 1件2件嗰啲丟左佢啦如果唔係特別有用

不過草,布係重要野 因為用嚟整med kit
或者整厚布整重甲 一set重甲要65塊厚布 好似係
有位就拎啲berry返去整酒精

一次綠區會有4set左右石或者木

綠石區會有15粒鐵

黃石區會有4set半鐵

你咪留淨係嗰啲位去拎零件 如果你屋企少零件就主拎零件副資源 1件2件嗰啲丟左佢啦如果唔係特別有用

不過草,布係重要野 因為用嚟整med kit
或者整厚布整重甲 一set重甲要65塊厚布 好似係
有位就拎啲berry返去整酒精

唔該哂

ok ah
我整埋字幕up

我都睇左個鬼佬片

不過唔緊要啦,有心整已經好好
而家又棄返驚
Lvl 99除左洗bunker唔知仲可以做咩好
無左個意慾玩
而家我每日刷一刷體去dealer換武器算
D資源好似多到用唔曬咁
而家又棄返驚
無左個意慾玩

我都驚我到左99level就唔想玩
問題係啲野好多都未出,bunker係難打但每日打一打真係好似返工咁
搵木搵鐵又係日日如是
而家又棄返驚
無左個意慾玩

我都驚我到左99level就唔想玩
問題係啲野好多都未出,bunker係難打但每日打一打真係好似返工咁
搵木搵鐵又係日日如是

洗左2日bunker已經無洗,好曬時間,同埋開完都係得垃圾,好無mood繼續玩
砍木採礦又前期做哂
所以而家半棄置去dealer換返d武器算
幾時會洗哂啲Data重新開始

洗data會直接棄驚
Atv升好左8成,電單車差果2舊19零件
Wipe data大把玩家棄

洗data會直接棄驚

佢咁出發應該唔似會洗驚
點解巴打唔洗埋電單車個2舊19件?

洗data會直接棄驚

佢咁出發應該唔似會洗驚

果兩件19件,睇外國d player都無咩人打到出黎,仲要打兩舊,曬時間曬心機

洗data會直接棄驚

佢咁出發應該唔似會洗驚

果兩件19件,睇外國d player都無咩人打到出黎,仲要打兩舊,曬時間曬心機

根本未出
留返最低嗰2層bunker floor啦應該

洗data會直接棄驚

佢咁出發應該唔似會洗驚

根本未出

整裝待發 等下囉 呢隻game算唔錯 係出得慢姐

洗data會直接棄驚

佢咁出發應該唔似會洗驚

根本未出

試旦啦,無心機玩

洗data會直接棄驚

佢咁出發應該唔似會洗驚

根本未出

會用下體力再去dealer度換武器

洗data會直接棄驚

佢咁出發應該唔似會洗驚

根本未出

ios 定 an? ios表示仲未更新

洗data會直接棄驚

佢咁出發應該唔似會洗驚

根本未出

ios 定 an? ios表示仲未更新

Ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞