Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
durango 幾好玩
durango 幾好玩

我都見到有鬼佬youtuber講
巴打講多少少?
durango 幾好玩

巴打講多少少?

佢都係一隻求生game黎 但唔係打喪屍 而係喺島仔到 面對既係恐龍

「一開始玩家會置身在奔馳的火車上,這時可以先從乘客中挑選想要扮演的角色
這些乘客各自都有著自己的職業設定,如較精通刀法的家庭主婦,或是力氣較大的工人等。製作人李垠錫表示,首次選擇的角色,其基礎職業不會對後面的發展產生太多影響,因此玩家在此只要選擇順眼的角色即可。
  選定角色後,玩家即可在車廂到處晃晃,蒐集地上的道具,熟悉基本的移動操作。之後列車忽然遭遇到變故,整節車廂不斷傳出慘叫聲,玩家謹慎地取出列車上緊急破窗的手斧後,就會面對到遊戲中的第一支恐龍。
  這時系統會教導玩家進行基本的戰鬥操作。畫面右邊會依序出現提昇玩家反應與攻擊能力的按鍵,直接按下去並不會直接使角色閃躲或攻擊。」

佢有10幾個職業 每個職業都精通一樣技能(例如: 廚師 - 初始煮食技能會高D)
雖然技能LEVEL可以透過KEEP住整果樣野而提升 但學入面D技能係需要技能點
即係話 一個人冇可能精通晒所有野
所以依隻GAME一個人係好難玩到

完左新手教學 佢會俾你起間屋
↓因為新手島有4個 如果你有FD玩 你揀左邊 再打你個FD既ID 就會分配你地去同一個島 右邊就係隨機分配 (當然 後期你可以搭船去其他島)

入到去個島 你就可以揀個空地起屋 入面你可以再起設施
隻GAME有個好處 就係你可以SET權限比邊D人用
所以你係可以同你個FD一齊起屋

依隻GAME同LAST DAY ON EARTH主要差別:
1. DURANGO係 真。MULTIPLAYER
2. DURANGO有交易所FOR同玩家做買賣
3. 有得捉恐龍黎騎
4. DURANGO個戰鬥模式有D特別 佢攻擊係AUTO 你可以出技能 但要計TIMING
5. DURANGO係一隻HARDCORE既生存遊戲 佢整D野係需要唔同材料 然後再合成幾次 先整到你想要既材料 幾複雜下
6. 如果戰鬥期間 有玩家死左 你可以o係限時內幫佢做心外壓救番佢(好似玩節拍Game咁樣做心外壓 好搞笑)

我同同事玩左幾日咋 仍需時間發掘
依隻game公測左冇耐 巴哈都唔多人討論 但真心好玩
durango 幾好玩

巴打講多少少?

佢都係一隻求生game黎 但唔係打喪屍 而係喺島仔到 面對既係恐龍

「一開始玩家會置身在奔馳的火車上,這時可以先從乘客中挑選想要扮演的角色
這些乘客各自都有著自己的職業設定,如較精通刀法的家庭主婦,或是力氣較大的工人等。製作人李垠錫表示,首次選擇的角色,其基礎職業不會對後面的發展產生太多影響,因此玩家在此只要選擇順眼的角色即可。
  選定角色後,玩家即可在車廂到處晃晃,蒐集地上的道具,熟悉基本的移動操作。之後列車忽然遭遇到變故,整節車廂不斷傳出慘叫聲,玩家謹慎地取出列車上緊急破窗的手斧後,就會面對到遊戲中的第一支恐龍。
  這時系統會教導玩家進行基本的戰鬥操作。畫面右邊會依序出現提昇玩家反應與攻擊能力的按鍵,直接按下去並不會直接使角色閃躲或攻擊。」

佢有10幾個職業 每個職業都精通一樣技能(例如: 廚師 - 初始煮食技能會高D)
雖然技能LEVEL可以透過KEEP住整果樣野而提升 但學入面D技能係需要技能點

↓因為新手島有4個 如果你有FD玩 你揀左邊 再打你個FD既ID 就會分配你地去同一個島 右邊就係隨機分配 (當然 後期你可以搭船去其他島)

3. 有得捉恐龍黎騎
4. DURANGO個戰鬥模式有D特別 佢攻擊係AUTO 你可以出技能 但要計TIMING
5. DURANGO係一隻HARDCORE既生存遊戲 佢整D野係需要唔同材料 然後再合成幾次 先整到你想要既材料 幾複雜下
6. 如果戰鬥期間 有玩家死左 你可以o係限時內幫佢做心外壓救番佢(好似玩節拍Game咁樣做心外壓 好搞笑)

你喺邊度download?
係咪求其google個apk就得唔見playatore有
btw介唔介意留低id一齊玩
durango 幾好玩

巴打講多少少?

3. 有得捉恐龍黎騎

你喺邊度download?
係咪求其google個apk就得唔見playatore有

android的話就用qoo安裝
因為佢之前有封測 上網求其搵未必是最新

btw 我ID: G.E.M
最角色有得整樣

開角色有得整樣

開角色有得整樣

你用左咩角?我而家struggle緊太多選擇

開角色有得整樣

我揀左melee 專用黎打恐龍

開角色有得整樣

IOS 呢? 香港IOS 搵唔到

開角色有得整樣

冇架 暫時淨係an機有
an 機youtube有教學點download
btw如果有人玩不如開新post唔好喺人地po傾

開角色有得整樣

我揀左melee 專用黎打恐龍

我求其揀左job seeker算好似有啲廢

開角色有得整樣

冇架 暫時淨係an機有

我番屋企整理下然後開po

開角色有得整樣

冇架 暫時淨係an機有

我番屋企整理下然後開po

Ios 表示悲哀
Durango好玩好多,畫面都靚好多,ios出就即dl黎玩

實測三級牆一樣會被屍群撞爆

又改左了

應該為黎緊鐵牆撞唔爆做準備

睇真Ed係roaming zombie黎,爆只係因24小時horde一定會爆一道牆,之前我講過了
durango 幾好玩

上年11月已經beta
今次係第2次beta
今年第4季先正式

成隻game根本就係依game既強化版

所以既野都細仔好多

有即時公會戰 成班一齊圍T REX
仆街黃點出左隻big one
走都走唔切
durango 幾好玩

上年11月已經beta
今次係第2次beta
今年第4季先正式

所以既野都細仔好多

原來第四季先正式 我見佢暫時冇得課金 仲諗緊點生存到

睇真Ed係roaming zombie黎,爆只係因24小時horde一定會爆一道牆,之前我講過了

咁係唔係姐係如果我全部都係石牆, 屍群黎果陣我引哂佢地撞石牆就連果一道牆都唔會爆?
durango 幾好玩

上年11月已經beta
今次係第2次beta
今年第4季先正式

所以既野都細仔好多

想玩
但怕休閒玩會比人打死
個Post比人騎劫左

利申: Ifan boy等緊durango
durango 幾好玩

上年11月已經beta
今次係第2次beta
今年第4季先正式

所以既野都細仔好多

想玩
但怕休閒玩會比人打死

beta果陣
淨係某幾個島先可以開戰
其他島只會打/捉恐龍/拎資源
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞