Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
原來差8粒羅C

23個鐘內要搵到果8粒羅C,唔係就reset
原來差8粒羅C

好撚西
睇左fb d玩家comment

過關2次都未齊電單車零件

睇黎棄驚都得

睇黎棄驚都得

咁易齊就唔好玩啦
原來差8粒羅C

好撚西

最尾果關可以bug位佢打你唔到

睇黎棄驚都得

咁易齊就唔好玩啦

咁你入去打過未?

一關用10把槍然後同我講咁易齊就唔好玩

不如你通左關再同我講
原來差8粒羅C

好撚西

最尾果關可以bug位佢打你唔到

Bug位又點,咪又係要用槍打
唔少玩家係fb都屌鬼講官方想逼玩家買佢d槍pack黎清bunker, e家唔係好唔好玩問題,而係平唔平衡問題
你個bunker又要放咁多隻一下秒既怪逼人用槍
但同時個bunker入面竟然得兩個武器一套裝,會唔會唔平衡左少少
當然可以話,咁你咪唔好玩囉咁多埋怨,所以最後隻驚咪愈來愈多人棄

睇黎棄驚都得

咁易齊就唔好玩啦

咁你入去打過未?

不如你通左關再同我講

唔洗全部門開晒
我大部分都係係後面打一下 跟住上返去
500血果啲打3下就死 用左2把武幾枝槍姐
唔少玩家係fb都屌鬼講官方想逼玩家買佢d槍pack黎清bunker, e家唔係好唔好玩問題,而係平唔平衡問題
但同時個bunker入面竟然得兩個武器一套裝,會唔會唔平衡左少少
當然可以話,咁你咪唔好玩囉咁多埋怨,所以最後隻驚咪愈來愈多人棄

一下秒果隻你拎武器係佢後面打咪得
loop幾次就殺到一隻
不過真係好晒時間 打成十幾分鐘
如果有連線打就正

一下秒果隻你拎武器係佢後面打咪得
loop幾次就殺到一隻
不過真係好晒時間 打成十幾分鐘
如果有連線打就正

開房門果度中哂伏,開頭以為唔同房入面總有d補給,點知最後得一間有
Sneak kill無咩問題,係遇上一堆屍群打唔到埋身先最麻煩,同埋紅地面行得慢,一下秒果隻仲要有d識跑有d就行到好鬼慢,仲有一下秒果隻會巡邏咁行,總之打到我嘔血

睇黎棄驚都得

咁易齊就唔好玩啦

咁你入去打過未?

不如你通左關再同我講

唔洗全部門開晒

幾枝槍兩把近武都好金啦
隻驚入面有一枝槍都已經難
其實係收穫不符,邊有可能地面d locker咁多武器零件
但地底果層咁大會淨係得3個箱可以開
官方on9
V1.5 係咪已經冇左血bug

睇黎棄驚都得

咁易齊就唔好玩啦

咁你入去打過未?

不如你通左關再同我講

唔洗全部門開晒

幾枝槍兩把近武都好金啦
隻驚入面有一枝槍都已經難
其實係收穫不符,邊有可能地面d locker咁多武器零件
但地底果層咁大會淨係得3個箱可以開
官方on9

個箱一件parts 都冇...得把Mini gun

真係好仆街
老實講電單車part唔重要,反正有video補體力
但消耗咁多武器然後得d垃圾同兩把槍一套裝,真係無言

iOS 巴絲入唔入到驚?

入唔到
個d綠色屋密碼點先知?
同埋一開波個個電單車點起

入唔到

老母

入唔到

老母

Same 唔知係咪因為未更新?

入唔到

老母

應該唔關update 事, 我更新左1.5都入唔到

出d咁既垃圾比我

入唔到

老母

應該唔關update 事, 我更新左1.5都入唔到

入到喇
個d綠色屋密碼點先知?

新手求助
個d綠色屋密碼點先知?

新手求助

bunker pw要起左radio先會知

個電單車一開始craft果時係基礎黎
craft完之後仲要收集唔同材料先會變成一架電單車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞