Last day on Earth 討論[超真實末日喪屍生存遊戲]2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
打左成星期 a堡 無出過火神 連車件都無

冇理由架 每個人出嘅野都一樣
第1水火神 第3水頭叉wo

打過一次去到機槍位斷糧斷武冇再打 而家儲材料再開片

打過一次去到機槍位斷糧斷武冇再打 而家儲材料再開片

唔一定架,巴哈都好多人唔係咁

無出現過
想問下我而家30LV
整咩近戰武好用 我現時邊把耐久最好..

巴哈個邊講釘鎚 輸出夠 耐久好啲 小弟到而家82lv用緊釘鎚 另外鐵鏟係不二之選 但記住製作材料既常用度為先 (木板 鐵塊 鐵釘 皮革等)

另外武器輸出除睇攻擊力外 仲要睇攻速

差4lv

攻速可以無視,因為開完槍,郁一下就可以cancel硬直再開槍,槍同武器都一樣
想問下我而家30LV
整咩近戰武好用 我現時邊把耐久最好..

巴哈個邊講釘鎚 輸出夠 耐久好啲 小弟到而家82lv用緊釘鎚 另外鐵鏟係不二之選 但記住製作材料既常用度為先 (木板 鐵塊 鐵釘 皮革等)

另外武器輸出除睇攻擊力外 仲要睇攻速

差4lv

攻速可以無視,因為開完槍,郁一下就可以cancel硬直再開槍,槍同武器都一樣

有唔同 雖然可以消硬.. 但如果武器唔夠長 一樣比怪打到
1.4以上武器 會比你消硬拉打快
不過要睇武器輸出

係,把鋸最長,可以屈地下肥肥
我想問埋
地圖除左 石仔 樹(綠黃綠)
其他地方係咩玩法?
我見有 另外既紅色屋企
有綠色正方形既地堡
同埋我想要一開始木頭既下一級
應該去邊? 對岸既地方又點去?
thank 問題好多

屋企可以爆牆 拎定多啲斧頭
一級牆可以爆

地堡入唔入都得 唔識打你浪費嘅資源多過拎到嘅野
你入左bunker拎左上面嘅野就夠

木頭下一級未開放

對岸要有atv 未開放
我想問埋
地圖除左 石仔 樹(綠黃綠)
其他地方係咩玩法?
我見有 另外既紅色屋企
有綠色正方形既地堡
同埋我想要一開始木頭既下一級
應該去邊? 對岸既地方又點去?
thank 問題好多

屋企可以爆牆 拎定多啲斧頭
一級牆可以爆

地堡入唔入都得 唔識打你浪費嘅資源多過拎到嘅野
你入左bunker拎左上面嘅野就夠

木頭下一級未開放

對岸要有atv 未開放

咁好多野都未開
照咁講下一級礦都無?
同埋abcd卡有咩用

啲卡應該都係用黎開啲地堡既門
礦同木都未有下一級
iOS 今日更新了
iOS 今日更新了

係,啲NPC啲屋好多野
但要帶定20木20石去整斧頭破牆
iOS 今日更新了

係,啲NPC啲屋好多野

多野拎 但無車件都係一樣
iOS 今日更新了

係,啲NPC啲屋好多野

有冇得用kill apps 大法比你刷?
可能已經有人問過
如果屋企冇牆 24小時屍群會唔會打爆d 箱
iOS 今日更新了

係,啲NPC啲屋好多野

有冇得用kill apps 大法比你刷?

應該冇啦 ~
npc d 屋有冇話幾時 reset 一次 ?
三間屋爆哂之後就玩完 ?
新手一開波就缺水死撚左
邊度可以補水 Berry一陣就啪唒
新手一開波就缺水死撚左

一開始可以喺inbox 攞水/去綠點開箱有機會有水
之後留返d空樽,起個rain catcher
放空樽入去就可以長期有水
新手一開波就缺水死撚左

每次出門都啪10幾樽水,飲到柯埋尿先出去
新手一開波就缺水死撚左

每次出門都啪10幾樽水,飲到柯埋尿先出去

係街急尿好易死於非命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞