【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
仲未見到有傳媒報 又話mirror 好黃
Block news 勁過共產黨
一部份係傳媒影響
所有鏡嘅報導都一律唱好
根本背後有人控制哂成個娛樂圈生態
班粉又冇理性思考
以前班娛妓都係撐一派打壓另一派
都唔係咩新鮮事
有單仲on9
講個fans唔見咗隻公仔
唔記得咗係咪小姜姜定小濤濤
咁都叫新聞
就嚟連鏡粉便秘一個禮拜都要拎出嚟報
呢個癲,有咩傳媒敢報Mirror負面新聞呀,應該係viutv藝人負面新聞先啱,睇193單野就知,寫到佢受害咁。娛樂圈新黑社會
鏡安法
又扮反姜實屈有大台
泳兒係連登仔個post好似1都唔爆 唔記得 都有上新聞
呢個呢續兩日熱門都無報 假到呢
見識到mirror block 負面news 有幾勁
自己㩒入去睇下啦柒頭
未睇先屈正on9
我記得我有個frd話佢由做M記仔到做到代言人好撚「勵志」,比我串番知唔個勵志究竟點用 鏡粉既價值觀一早無得救
上次羅州聖母咁都上到新聞
今次勁咁多乜都冇
你班mon po娛記含撚啦
下個po可以主力屌鏡膠
傳媒唔敢報,mirror 同共產黨有咩分別
但到時如果伯友真係發爛渣屌鳩你
我估世伯都係會隻眼開隻眼閉唔出聲
愚一係鏡同error打手報
報鏡就有流量
班停經姜糖好過班神徒
至少唔會周圍撩是鬥非,得閒就用粗口鬧人全家
所以更加覺得我哋要做啲嘢
向惡勢力説不
疫情錢多無野搞
講唱歌
可想而知姜係會唱衰哂啲歌
條友完全都唔撚識唱歌
首首歌都唱到勁多懶音
又唱到鬼食泥甘,又無氣咬字唔清,把死人聲又乸乸地甘款
最慘係佢覺得自己好有taste 好有料

其實唱歌難聽唔撚緊要,但你老味!成撚日講亞洲第一,作品說話掛係口邊
仆你個街講撚完就算,搞到「亞洲第一」,「作品說話」呢幾句變左負面詞,搞到好唔值錢!!
佢連最基本都做唔好啊,最慘仲有班白痴吹到佢上天,on L 9!

講做跳舞
成日跳啲舞我淨係覺得你啲動作成日發黎發去,都唔知做乜春,黎黎去去果幾味!OK你想話比人知你好藝術家Feel
,唔好意思完完感受唔到情感,成日啲動作Hea左你就算求鬼其發幾下,又整埋啲蘭花手完全一啲美感都無!
想學小豬果種魅力,唱完歌扯氣果種形態,真心講你學到好肉酸,你果種扯氣似係比人恰尻完唔憤氣揸住權頭想打人果種扯氣
到團隊跳舞,仲要屌得仲勁!仆你個街唔撚跟節奏,你有你跳其他人有其他人跳,一係就快過人跳一係就甩!你想點撚樣啊!又想係人群中發出光環?去死啦!

講做戲
唔連戲係人都知,做得又唔自然,隻死人眼成日射黎射去,完全都唔撚投入角色,雖側睇你既戲唔多,但都可以睇到你唔係做戲材料,阿Jer我睇佢既戲都唔多,但佢係會投入到角色,連拍MV既角色佢都可以投入到,做到個feel出黎!你呢隻姜啲MV都唔撚知你做乜,撚日跑黎跑去 發黎發去

做訪問
每次做訪問都哩埋後面唔撚講野,係到扮低調謙卑你屌你老味你唔柒識講野就唔柒識啦!問親你都講果幾隻字:用作品說話,你已經講到cheap哂,根本你既表達能力係好有問題,如果你真係做到作品說話你應該係好大感受,會好多野想分享,但你就哩埋根本你就驚講錯野同埋你嚴重詞窮!
今次叱咤完左成隊mirror做訪問,你竟然答記者自己腳好番,AK都打左個突!你好番?之後你先話未好🙄🙄大佬你究竟知唔知自己講緊咩架?個腦唸緊咩啊?連甘低層次既問題你都未撚搞清黎答,你究竟知唔知自己想點,你呢啲係咩作品
真心曲直難分
如果係真佢地真係好天真好白痴
邊個先係主場都唔知
係度搶飛搶到真心想聽Alan Walker果班聽眾搶唔到
大佬,姜濤只係嘉賓,唔係演唱會主唱果個
就算係香港都好
果個場係屬於Alan walker唔係姜濤
仲有姜濤唔去係姜濤的錯
關Alan Walker 乜嘢事
要道歉都係姜濤道歉先
獎照攞,show 照缺席
正常人只會反感呢班所謂姜粉的垃圾行為
呢班垃圾真係倒米多過似讚
洗乜儲
家用嚟
你確定你唔係鏡粉?
平時你都攬開Mirror既野
紅館單野你又話唔關markville事+屌Dance

MIRROR WE ARE Live Concert 2022討論區(劇透)
https://lih.kg/xzNjaOX

花姐,係你累教主畀我小
https://lih.kg/iNNkvT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞