【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
一路行一路又整衫又整手咁 中二病到
打波又矛 最撚憎呢啲技術唔夠靠矛拎著數嘅人
打波又係咁 做明星個陣又係咁

有cam影住都手腳一齊嚟
我都想八下班師奶糖係點幫肥姜打茅波洗底?
真 識打波就知個下係咩料 基本上人地過咗你 你淨係可以去追波 仲追人只能講心地好撚差
人地過咗佢2個身位仲掹鳩人 矛撚過閪
字又係好撚抵屌
好地地出歌就出歌
學埋啲支那星講第幾胎第幾胎
得閒又有的沒的高大上
條友根本就係蝗底
咁都扮到黃吸本土客
班傻閪姜糖又信先好笑
同埋都好奇怪下
正常人想拎波 呢個位 一定係就左腳起跳右手封
傻少少嘅人就會右腳跳左手封

右腳跳右手封 一係就唐氏 一係就跟本扮嘢插水博同情
https://m.youtube.com/watch?v=qOZm5IYpYC8
姜狗channel:《鏡中鏡》藝術品

留言區=邪教集中營

師奶糖眼中其他11個鏡仔都只係肥姜嘅伴舞
睇黎你真係經常同佢哋呻
其實以港女咁挑剔嘅眼光 (挑剔:呢度係中性,有褒有貶)
冇可能姜濤會紅得咁緊要
我呢幾年冇乜點接觸香港嘢,唔知點解mirror同佢會咁紅
樣比唔上林鋒、edison,連鳩柏豪、taxi chan都不如
我就諗00後同而家都係差咗十幾廿年
點解港女品味會變得咁差
唔通佢夠韓?
但都已經有真韓點解我仲要迷偽韓
即使我對韓嘢無感 我係港女都會揀jung kook、玄彬唔揀姜
佢點跳舞唱歌我唔知,有冇作曲填詞我都唔知,但係如果如巴打所講,咁佢真係一敗塗地
甚至係連賣陽光男孩賣演技都唔得 全方位唔掂當
所以問題好大程度都關fans事,我真正問題係點解你哋評審眼光由以前咁高(gem又唔得、林鋒被人笑chok)變得而家咁低?究竟香港人發生咩事?唔通係因為政治頹喪追求娛樂,但呢個我只可以話係解釋到點解娛樂產業紅,解釋唔到點解一定係姜紅,甚至連藍黃都唔算係,心諗佢都賣m記同參加唔知咩大6節目,究竟黃得去邊
有冇fans解釋下
叱咤嗰晚唱到冇氣嘅喃嘸佬咁
演又唔得唱又唔得樣又唔得
唔係靠班打手根本唔會上到位

唔撐本土鏡就係藍尸五毛,衰過史太林毛澤東波爾布特
而且聽朋友說這首歌的某音場能夠舒缓病毒帶來的痛苦!

啲姜屍真係冇撚腦
佢打出黎唔會覺得自己好似傻閪咩
辛苦樓主
半夜都要開post
但我哋聽完肥姜唱歌好痛苦
同尸兄一樣都係
仲未有媒體報 以前四大天王的媒體都係照咁樣報,而家全部都係廢柴。
得罪講句 佢不如專心做廣告從業員算吧啦
btw其實我而家仲同fd傾緊計
都已經唔係講姜濤 係成個娛記都on99咁
相信佢都講咗好多人嘅心聲出嚟
問咗佢 同大家分享吓

樓主 定時上黎報平安
真係好撚可悲
你搞錯左少少
薑逼D FANS係師奶
呢班師奶同鍾意咩鄭俊泓果D差唔多
覺得佢可愛乖仔樣,肥瘦都唔重要
EDISON,鳩拍豪老母級會覺得佢地曳

唔覺得關咩黃藍事
你覺得呢班咁既師奶本身黃得去邊
十個有八個都40路UP

01有報
都唔叫憎佢 純粹係對於一個五音不全嘅人叫自己做歌手仲攞獎 唔知做乜9
佢哋對音樂人嘅要求係睇性格好唔好 跳舞勁唔勁,而唔係針對音樂造詣本身
姜濤性格好,去參加操行獎囉 Anson Lo跳舞勁,去參加跳舞比賽囉唱乜撚歌?難聽到仆街
外國歌手個個都唱live好聽過聽CD ,呢個係演唱會嘅意義
香港呢堆所謂歌手 唱live冇走音就大讚話好勁呀好穩
心諗咩料??基本啦下嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞