【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
呢啲左膠式文學攞黎呃下細路師奶就啱架啦
叱咤頒獎典禮個日
Collar齊人曬
表現仲好過Mirror
佢應該好崩潰
上面有人講過下
造星就好似毒撚育成驚咁
睇住由垃圾做老才麥代言人
娛壹
佢哋次次屌完人都話「冇證據嗰啲真係鏡粉」

明明十個九個口吻一樣
一早已經要
女權閪Karen點解唔入嚟講兩句呢?
啲記者本身都係姜糖
下次覆呢張
完美示範咩叫雙重標準
你咪睇埋佢下次出場點
依家係十二分之一 又唔係個個出事
成隊減一其他隊員開心都嚟唔切
佢又唔係soching可以賴
笑死
所以姜仔俾人屌到(9)都有啲慘
屌咁甘好大部份原因唔係姜本身乞人憎
係呢啲奶鏡媒體
平時就偏頗扮中立
鏡負面野當睇唔到,少少野就吹奏到上天
其他藝人就得幅圖都看圖作文帶風向
咁撚仆街而家咪抵比人bin
平時老母講野都唔駛邏輯 大聲就係
搏,搏你老母臭化西咩,我有乜野要搏你,我咪講撚左我邊撚度奶呀,你隻屎眼睇清楚!屌你老母閱讀理解零分呀!我無營養,你自己無端端咬九我,你食屎當營養呀?賤格?我從頭由一開開始都無話撐過,我連佢地乜野人邊個打邊個,佢地出乜九歌我都唔撚知,我係連知都唔想知,我屌你老母屈狗我?
我都唔知你痴乜撚野線無端端話我撐佢地?

我從來無鐘意過佢地,到呢一下直到以後都唔會鐘意佢地!咁樣講得未?

你講句對唔住搞錯左有幾難呀?
唔做鍵盤戰士可以做咩?
學班薑糖喺佢屋企樓下等佢?
成班on99
仲講話睇肥薑好似睇緊x japan
其實成件事係marketing 同branding 問題
簡單講由全民造星起已經build緊一個branding
其他都係點樣marketing 包裝好
有人落搭又造勢形成咗一個生態環境
班人仲要有份參與(即係課金)
That’s why佢地會覺得呢個branding 係佢地寶貝仔
時間耐咗投入咗咁多野就更加難抽離
等於要否定返自己一直以來嘅投入
咁多年嘅時間同金錢喎
外人睇咪好似邪教咁囉
當然唔少得初初幾年香港娛樂圈出斷層
又悶又死加埋社運
丁點娛樂都無
真係天時地理人和

到咗今日又有食女王MC又有喃嘸謙
又有serrini陳蕾果啲彈出
實力差得咁大
正常人咪對啲鏡粉更加反感
香港娛樂圈開始復甦緊
但成班妖魔鬼怪廣告從業員加fans係度篤眼篤鼻
日日係度打稻草人又話反鏡又話打手又話PR乜乜乜
出現樓主呢個post絕對算遲咗
大家唔好再推
一齊掃走個post
掃!掃!掃!!
Pr +盲撐嬸嬸=
恭喜 #姜濤 我心目中我最喜愛男歌手❤️ #作品的說話 實至名歸 獲得 「我最喜愛歌曲」大獎 😘🎉

甚念!請您不用擔心🍬,我們每人都心臟強大,清心的明眼人一看就知怎樣一回事,流言蜚語we just don’t care. 💗🔥🍬🍑 Hang in there as we know you care about us all.

謝謝你的出現,帶給我這兩年從未有的快樂!永遠支持這様可愛的你💕💕💕💪🏻💪🏻💪🏻

好可愛❤️姜濤真的得利害,從小職員到做代言人,成件事好勵志👍👍👍👍👍👍
咁點解樓主唔直接同阿媽溝通 比佢知你諗法同埋你有幾憎姜濤呢 話晒生你出黎 佢知你真實諗法 可能就唔會咁沉迷追星或者係屋企唔檢點D呢
其實真係好恐怖
明明社會應該有唔同聲音
下次出場!?最起碼我自己親友圈子果班迷粉無變過,我都懶得理佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞