【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
仲要好撚多師奶糖俾like真心成班邪教
有冇得一齊report死佢哋條邪教channel
完全講出我嘅心聲
點解當初前一年嘅叱咤睇到我有啲感動到今年我咁反感
就係佢言行不一嘅態度,實力與地位不符
瞓醒繼續屌
係 可能牙姜你會話一個人唔可以令所有人鐘意佢
但係今次點解反得咁勁
相信係因為幾年喇 睇你出嚟一次比一次退步
有時未必係為反而反 反既唔一定係hater
希望你睇到咁多個post 可以諗下點樣可以進步
而唔係唔理 唔睇 唔聽 唔知
淨係理啲姜糖 咩加油呀 支持你呀嗰啲
師奶糖眼中肥姜係出淤泥而不染嘅單純乖仔其他隊友、合作嘅歌手、身邊啲crew全部都係垃圾,個個想害佢哋隻bb,必須誅殺
睇完樓主屋企人被洗腦嘅程度覺得好痴線
再睇返而家無論媒體 頒獎典禮 仲有fans group嘅操作
呢D野成為常態 幾咁核突恐怖 同時又幾咁美麗

唔鍾意佢就 即係Hater tvb打手啦
咁多人都表達唔鍾意佢 即係集體有組織抹黑佢
姜濤個人設:A0, 怕醜, 細個比人欺凌杯葛
但係我諗咗好耐如果細個比人欺凌,大個咗應該無咩自信做佢做緊嘅嘢
不過最大問題係態度,口口聲聲話要做亞洲第一,叱吒個表演真係好快做亞洲第一,亞洲第一柒。想像唔到如果MAMA邀請姜濤去,會有幾撚尷尬
姜濤,做音樂,用作品說話,所謂做音樂就係咁,原來用作品說話就係咁,唱又唔好,出道咁耐入歌入唔到,唔緊要你偶像派(雖然我覺得佢唔靚仔,眼口鼻那埋一舊集中晒中間),但係你肥,同隊呀jer都去做gym,你話公司控制唔到我。
其實mirror成員都進步緊,Jeffery第一次叱吒表演都好睇過佢,到底呢個樂壇發生緊甚麼事
開到9
其實邊有咁多打手
同反送中一樣,去到某個timing 突然有樣野發生咗,二百萬人一齊走出黎一樣
支持jeffrey取代肥姜
咩偶像就有咩粉絲
唱埋啲咁嘅垃圾都鐘意仲撐
啲粉絲質素好極有限
連現任fans都話屌打姜今次點搞
D新聞真係專呃人
平時連登出咩第一時間抄
今次做咩
報新聞唔係專業咩
還是d總編記者全部係姜糖唔想報
選擇性報導呀
真係仲衰過大陸
推到條垃圾收山
諗起果晚鏡中鏡之後,就係 Dear Jane 嘅到底發生過甚麼事
其實林峯個陣咪一樣好多c9 fans
笑佢個班都唔係港女同c9 係高登仔
跟住中間仲出過個羅力威又係有班c9追
一直就有一班女人好肯洗錢追星
不過呢家興起埋韓國追星文化
周街都車身廣告+茶飲點應援物
造到勢之餘又容易吸到新fans入坑
開個tg gp 入幾萬人落去都得
令到啲fans好容易聯繫埋一齊
個雪球咪可以越滾越大
加埋疫情仲幫手困住班人留低追星

姜濤造星個陣成舊小鮮肉咁
瘦嗰陣其實似㗎仔多過韓仔
啲女fans真係當佢細佬/仔咁錫
但佢今年肥到連個樣都無埋
到時世伯會唔會撐你
疆逼有樣咩?從楚覺得係心計mk仔一個
竟然開到9
直頭覺得應該個post長期置頂
班黃C左膠Viu狗鏡粉攪爛香港樂壇
大半年前其實佢有同我講過
佢叫我唔好喺阿媽面前jer姜濤
「你有你鍾意mj,佢有佢鍾意姜濤」

嗰陣嘅佢就應該唔會撐我

其實都係靠化妝,睇返佢中學拖住女仔張相,就算係瘦都係大陸仔樣
佢地同中共一樣成日FF個對手出黎
成班人同共產黨一樣咁惡
而家根本已經太多人被嚴重洗腦

點解一定要支持妖台,一定要支持鏡?批評就一定係五毛?我甚至被人用更惡毒嘅説話鬧過!

根本完完全全就係一言堂!

最重要問題係,班人好多都冇進步過,但又紅得太快,變得唔惜珍惜,以為一切理所當然,仲要當正自己真係超級天皇巨星!

我呸!喺我有生之年都會盡力反妖台反鏡!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞