【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
只係啲日常生活用咋,好彩冇黨鐵,巴士代言
呢個惡果大家而家要還
有乜必要咁樣俾佢哋控制?
根本大家應該要行出嚟做嘢反惡霸
好,屌你公關叔叔屎忽
Anal EQ比較高,唔會衰呢啲野
樓主幾時講返啲mean爆粗口
例如 臭魚爛蝦 蝦條扮大屌…
睇到好引人入勝
花姐有代言過SUV, 係咪都要杯埋
Cls度度都有粉
有香港餐廳又要見佢啲垃圾
去非洲有冇
收錢做報好嘢
收錢唔報壞既嘢
早就應該日日派嬲

邊個叫佢哋之前針對式派嬲
而家我就真係針對式派嬲,尤其他同Anal
幫得隻冚家鏟講說話嘅聲稱中立傻閪就係咁嘅質素
所以好多人骨子裏 好中共
身邊鐘意姜淘都係啲三尖八角嘅女,個個一聽到姜逼啲衰嘢都屌哂鬼
你咪捧返你鍾意嘅星囉,有啲嘢唔洗講架,只要A紅過B,已經override咗佢架啦!佢咁多廣告都係商家睇中佢人氣咋嘛!咁你哋願意出錢去棒第二個,廣告商自然換人啦,得個鬧字乜都唔做有7用。不如用行動、大力課金去造你鍾意嘅星!
樓主你個post 好應該延續落去,救得一個盲粉得一個
肥姐咩
花姐都有代言傻的嗎
但佢比較冷血,過橋抽板
真心俾一俾建議
希望佢黎緊唔好再講多過做
咩亞洲第一,I’m back,世界和平之類,真係唔好講
唔好再扮到懷才不遇
你係努力改變有進步嘅,自然有人睇到,最就近嘅Jeremy就係一個好好既例子,有進步大家都睇到
整合所有鏡應該好多野用唔到
銀行:
Hsbc 姜
渣打 ak
Ae ak
Mox anal
Citi Ian
富邦 alton frankie stanley
最慘啲fans 真係buy
慘係覺得原來咁多人咁冇腦
出啲one 歌個陣ig story 都見唔少人話好感動
一齊努力乜乜乜
你覺得你鬥得贏咩
你買1000支牙膏 佢地就買夠2000支
姜糖同神徒都係互片先買咁多張電話卡
睇個勢落不到去啦⋯⋯雖然我都想繼續
要行偶像派都算啦 但唔該你keep返蒙著嘴嗰期個樣

而家肥到成碌柒咁 仲要唱埋鏡中鏡 作品的説話嗰種唔入耳嘅鳩歌 唔入耳都算 你仲要唔知唱乜鳩

唔識唱咪唱返d口水歌算數囉 係都要懶有主見懶獨特咁

大佬呀 呃飯食都專業d 臨時演員都係演員
佢由頭到尾到係一隻綠茶婊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞