【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
出得嗰幾隻歌就胎乜胎物,以前啲歌手一出係成隻碟出,佢係唔係以為自己好撚funny
要證明幾忠心冇姜冇粉
錢又大把反正都係家用
成隻碟咁出你想做死調音師咩
要開始定位鍾意姜濤嗰啲係垃圾戇鳩白癡白卡
第三張gif個轉身見到入面件衫fat曬出黎,好撚肥
佢同個seafood lo 最黑人僧
仲有停經師奶
所以我家下要屌爆你老母姨媽姑姐,你見我既post有邊度撐過佢地呀,有邊度走去奶呀,你話我係中立撚屌九我我反而我會受,但我只係講返我見既現實環境又唔似呢度喎,跟住你條撚樣就係咁扣九我打手,洗腦咁撚樣…我屌你全家死癲狗亂九咁咬,你反還反就亂九咁咬仲乜撚野!有時連登比人笑連登仔真係多得你呢條撚樣唔少!
不嬲啲薑糖都係蝦蝦霸霸㗎喇
其實外界一早都覺得班人係癲
傻閪=鏡粉
用狗黎稱呼就啱
做大個餅又做壞個餅
嗰啲indie
Tfk垃圾過姜都有得上
講到尾係受眾問題
所以我先話香港娛樂圈變到好廢好戇鳩
咁既閪款上上下下都咁垃圾點做亞洲第一?
越南都鬥唔贏啦
呢個論點好好 我都好想知
講樣講實力都無 咁點解有咁多fans同吸金
薑B完美表現只要你唔尷尬 尷尬就係別人
我媽以前咁鐘意睇mirror而架都唔睇啊,好心班鏡就檢討下自己啦
睇得幾多得幾多
遲早冇得睇
你搏撚咗我先啦,講埋D無營養嘅嘢
你理解能力應該有問題,邊撚到話你隻食屎狗係打手,係笑鳩你都未做人形豬畜隻狗都衝出嚟幫隻閪嘢奶乾淨屎眼,笑鳩你賤格呀
我咪講左網上屌有撚用咩,家下你影響唔到佢地既銷量,爆光率,主流媒體又影響唔到,你都識講盲粉呀,有反應又點撚樣,屌完咪又去買CD,咪又去搶演唱會飛!若果果班盲粉真係好似譚伯果班咁燒CD,燒海報,或者好似樂壇人瑞咁演唱會滯銷咁,咁就真係可以收到佢皮
睇埋留言
有咁多人仲幫緊姜b打氣
放心啦佢仲有排玩
可能恥笑緊你哋幫佢推人氣

仲要咁撚黑心
又唔諗過邊個搞到佢地之前要5個3咁上台
班鏡咁黑人憎除咗佢哋表演越嚟越差
有一半係因為你哋班鏡狗造成㗎
喺fb已經不斷話hater打手有糧出
好啊 屈我啦 屈我啦 我無問題架
btw 邊度拎糧?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞