【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
其實幾有趣 睇佢哋打嚟打去
下一次開返個AL啦
到姜糖like爆
仆街我見到連rubberband主音6號都有like ig post
啲記者一樣跟紅頂白 嘔心
你都未係好識Media
自從Social Media出現,而家所謂嘅主流媒體影響力都下降咗好多,你諗下你自己幾耐無睇報紙,有幾多時間係經Social Media到睇新聞
之前情況就係Traditional Media做緊Agenda setting,市民會因為Traditional Media講咩就會討論咩,所以可以左右Public Opinon
而家有Social Media,唔使經Traditional Media話我哋知,我哋就可以拎出嚟討論
而家係Social Media影響返Traditional Media,Traditional Media報唔報某件事係有佢自己考量,例如收咗人錢唔報、自己鍾意人形豬畜又可以唔報,但都唔會阻到Social Media嘅影響力
你都識講係粉
今次係有留意樂壇嘅都屌
Aw show咁國際去做第一都扮病就知幾嚴重啦
傻鳩師奶啲留言先最精彩
圖?
就算報呢,佢都會講到網民網上欺凌啊,將茅頭直指網民咁啦除非姜成為viu棄卒
未計啲廣告從業員帶咗幾多經濟效益
啲媒體傳媒人KOL緊係一致唱好
大家都既得利益者
但係點解佢地攞到咁多飛 重要係成2個block咁齊正
造星一個陣 喊撚住話唔想做花瓶
宜家連做花瓶基本條件都keep唔撚到

快啲收皮啦好無

你係13萬個post到search就有
打份工啫
比我做媒體都唔會搵料啦大佬
我報mirror 有幾難
自己搵八卦料又幾難啊
都未計大數據
咁緊係一面倒唱好mirror啦
最易有收益
唔好誤會...我唔係針對姜濤

香港搞得大show嚟嚟去去咪嗰幾條水
一係留飛造勢一係冇得搞
收皮啦姜濤
加埋楷仔壓力
深黃viu仲話講乜都得喎
咁就學你話齋採取觀望態度…
其實香港樂壇既野我都無乜點理過,暫時最有印象同好感都係得張敬軒,同埋叫做近排先識既林家謙
班賤種人哋未出場已經笑人記起單嘢
轉頭就食回力鏢
Let’s go
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞