【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
like還like,都係要睇返商家佬果邊點諗,佢地先係主導
PR筆直用完了?☺️
見好就收啦

笑撚到仆街, 原來係抗疫大使
冇錯 最好fans繼續支持

有咁大玩咁大
你話你偏袒Viu人地再請埋你去,咁做個全職pr 都算啦
依家擺明唔請都仲要吹你話係咪賤
林作保險咩大佬
D用字好撚似
之前日本嗰邊有個tweet,就係話有人會特登superchat打賞俾啲啱啱出道,冇乜人識嘅vtuber/youtuber,因為好易就可以俾少少錢慢慢控制着佢地做啲乜野

班神經病姜糖咪類似咁,不斷投入一啲野,覺得有個好乖初出茅廬嘅姜濤會回報自己,影下相俾下心心手勢,會回應自己,有好多作品去回報自己,之後咪愈黎愈投入去做打手,覺得自己effort會有回報囉
推到班撚樣傳媒報導為止
前一年同今年直程好似變咗兩個人咁 , 本身支持佢既人好似比佢呃咁
佢哋真係賤過地底泥唔係講笑
一諗起曾江同余子明生前做嘅訪問係佢哋就覺得好嘔心
前一年都仲可以話OK唔錯
今年真係O曬嘴
呢四隻字如果用係寫小說之類好文縐縐嘅都唔出奇
弊在佢條友整體文字水平真係
Mirror不入土,香港不會好
講真行內人 個個知咩料啦

邊個真才實料 佢哋一定熟過班觀眾

不過為咗搵食 唔可以得罪人

咪一直唔出聲
學左時間管理同佢偶像最勁果招亞洲空幹未先
肥姜唔同境界架
你睇下上面人生教練篇文
香港人睇樣就梗架啦,所以先更加顯得欣宜上到去係兩把尺
啱咗一半,另外嗰11個人唔係食緊花生,只係冇人夠膽伸個頭出嚟,因為驚下一個到自己,放心啦大把人針對嘅並不只是姜濤一個,係全隊

世事冇話咩唔公平,喺市場上面過分曝光就係咁,自己有名利固然亦都會有後來嘅煩惱
娛妓仲未敢報, 想用muteTV冷處理手法
賤畜愚一應該會直接skip呢單, 直接報鏡去AW演唱會表演
水滸傳、紅樓夢都係寫「有得沒的」
我姜逼牛逼文學泰斗
啲反鏡又屈
一直都覺得d吹2奏文有大會提供

唔單娛一
連埋其他媒體kol要寫mirror
都有得拎千字文直接貼上
佢把聲係咁,點練都唔會好聽

正如E 麵練極都唔夠厚一樣(sor, E 麵好聽好多,唔應該咁比)
仲話自己係娛樂新聞page
第一個要收皮嘅就係佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞