【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
我有兩個親戚兩母女都係姜糖 自此我就減少左見面
想問好耐
點解ian成日黑口黑面好似嬲咗全世界咁款?
連唱緊情歌個陣都係咁
已經唔靚仔 再黑面覺得好唔討好
咁嘅樣都係大明星
道德綁架邊個講呢樣野,又邊個附和
而家又講吹奏乜乜柒柒,佢啱啱話跳得齊係pr 吹出嚟呀撚係講吹奏吹捧get唔到
1.我唔係波台
2.我唔係假膠
3.Day係我條女
4.牙day無接客
而家興"進步"呀
一開始就做得咁好 點俾人睇到你嘅努力同進步
咁姐係你認同跳得齊係事實啦
事實都可以咁吹出黎?
咁地球係圓可唔可以吹出黎
演唱會佢唱個首勁騎26係冇乜出事,雖然唔知係咪咪咀
我講live performance表現,佢哋冇solo表演丫嘛,要我逐個講有排講
姜糖就係智障
你做乜捉字蝨呀
你可以報
其實有無機會佢係特登搞場大龍鳳出嚟 係啲pr既手段
借用下大陸有個term叫咩“黑紅路線”
就係專登搞臭自己個朵 大家鬧緊佢既時候 同時哋佢都會獲得話題度 熱度
咁跟住到時再借此話改過做好佢 例如變得敬業樂業咗
大家就會對佢刮目相看 情感上對佢既印象會加深
可能佢唸一啲形象健康乖仔 穩定輸出既artist無咩太大既水花 大家會覺得就係普通做好咗既藝人 無咩反差亦無咩特別
所以就博下咁樣既路線行出嚟
5. 你係五毛
係咪嗰個蝻
仲有Tenga呢?
中銀清泉

唔反中了
咁又係....最近發生嘅牙mo都已經冇人理...
調查完, muteTV繼續做縮頭烏龜唔開記招交代又唔理
我愛姜濤❤️❤️
但我啱啱先埋完單 仲比多50蚊貼士比牙Day
姜糖有個字幕組 IG page,幾姜B平時既訪問配英文字幕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞