【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
Kingjer當年摧毀唔少女星啦,依家搏洗底?
點解唔繼續呀
會唔會係之前防疫限制人數呀 所以hold住左
因為就算班姜粉因為姜唔出席唔去 但正常買飛都會分布每個block架麻
樓上有人話可以襯返姜B老師第九畸胎-鏡中鏡
訓左12個鐘
有冇新野了
樓主不如整合埋睇下姜代言咗啲咩開個page杯鳩啲代言
樓主唔開咪大家開囉
屌姜屌鏡又唔係得一個人做 驚閪咩
好癲, 開到9
如果開個反姜page唔知到時會有幾多follower
呢條友依家再望下自己講嘅嘢會唔會覺得自己好笑
等你開
youtube啲毒糖唔係一般地多
之前睇個影評channel講阿媽
其實都算幾俾面 對姜濤有讚有彈 對阿jer就讚得再勁啲咁
跟住都俾人屌啲毒糖仲要係咁話jer個角色易做過姜濤乜乜乜
反正就係接受唔到讚其他人多過姜濤 隊友都冇面俾
佢地知唔知自己幫緊個偶像倒米真係
慢慢嚟 都未到41
佢地12個都散散地
其實一直都分開咗2派玩
AK tiger Frankie Anthony lokman Stanley ian
姜 柳 AL 駿傑
edan

AK就擺明唔鐘意姜濤 AL呢d巨嬰懶cute㗎啦
不過有時其他有d都會私下互動嘅
Stanley lokman都似真心當姜濤細佬嘅
ian就應該同AK熟d其他都唔太融入到
edan就世界仔唔講
駿傑就偏痴班細同Stanley
下弦一向自己一堆
AL以前就真係同姜濤好fd 不過呢年都好似疏咁
同埋AL同其他又好似唔玩得埋咁
導演夫人嘅事可以返痴線西傾
反娛一應該多d
就嚟會有個姜濤像姜濤廟比善信參拜供奉㗎啦
應該多過真mirror page
退票係乞衣既
不過人地唔去都要鬧
要人喺外國先好開咪如果一出街比姜糖劈死都似
從來佢代言果D都係佢班粉去課金 所以影響不大
福姑
可以課到幾年既用量
記得牙膏係多到送俾人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞