【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
所以佢讓作品說話咪就係話你知佢有幾廢
點平反啊 柒到咁
我都諗緊係咪得香港咁反常
為左睇嘉賓而買人地演唱會
師奶姜糖最多嘅就係錢同時間

有冇有去aw演唱會嘅師兄fact check下嗰兩格真係全程空晒?
哦,轉灣啦,終於話我唔係鏡粉啦,但點都想拿返炸沙,死都話我奶
你一開始叫人去乜九鏡粉group度圍爐乜乜物物,又叫人去奶佢地,呢D咪叫屈邏,全世界都聽得明你屈九人,係你後知後覺自己柒左就扮又唔係,想拿返炸沙
我又無話唔好討論喎,我只係唔想咁樣有noise,我最後咪講左樓主開post有佢自由邏…
得啦,你唔洗再覆架啦,夾硬屈九完人,之後就扮曬野,其實你醒少少就唔出聲就無事,你根本自己係隻癲狗周圍咬,你話我理解能力有問題,相對既我亦都話你痴九線…咁講黎把能,我比人屈係鏡粉同乜野去奶佢地,我就點都條氣唔撚順架啦…係咁多,唔再講討論去啦
娛一個種賤真係賤過死底泥
日撚日吹捧viu同鏡,其他新聞極少見
都算,記得有次鏡開show,其他媒體都有飛
娛一無,出左篇文話點樣難攞飛,講出又係繼續吹奏,一d尊嚴都無
裝睡的人叫不醒
今次fans以外嘅人咁大反應
姜濤咁都唔自省下 遲早都會自己收皮
我諗其他11個人應該都食緊花生
至於班冇腦姜糖就由得佢地自己圍威喂啦
咁又唔好一竹篙打一船人 當中有啲係冇咁乞人憎嘅
但係姜濤真係乞人憎
無端端比人話打手實激動架啦,好做唔做做呢D濕九偶像打手,條氣邊個會順呀,真係衰過比人屈黃屍熱狗
笑死
之前張敬軒啲人已經係咁話邊個邊個就唔去
如果繼續追問,乜依家世界好唔和平咩?條傻x一定唔x識答,只識擘大個x口扮cute
可能想致敬佢偶像光速屌西王講自己射
計漏anal
係呀 你地最叻咪俾錢搶飛入場
AW演唱會無姜濤就拉隊唔去,有無尊重過人地主人家先而家就係時勢話返俾你聽你嘅偶像係垃圾

講到自己做咁,光環就你拎,賺夠就退休,咪撚扮受害者啦dllm。
我暫時見到無乜報導,都只係見到D留言屌九果個姜濤,同埋都只係叱咤打後果日既事,家下唔覺有乜聲氣
仲好記得叱咤最男十強,明明仲有mc同洪嘉豪
佢篇報導夠膽死淨係放軒公同7個鏡仔嘅大頭上去
係啊 仲要日日喺度個嘉賓 on99
咁點解你唔開
佢哋自己話DiuTV從來都唔邀請佢哋呀嘛
仲要話自己無偏袒
講出嚟都冇人信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞