【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
正如李氏出左香港就冇哂影響力控制傳媒風向
呢啲野真係出左香港先好做
長開長有 我哋長期幫你人手置頂
好心你睇清楚我講咩啦
應該無得退票架
仍然期待呢個post 會有Anson Lo 版本
潮流興口號式當做咗
亞一
反正都雙位數
99啦長長久久好意頭
Kt 收皮姜糖會聯手整死AL
咁混亂
然後啲歌又係咁sell 佢地係one 咁懶團結?
喂 閱讀理解揸兜?夠黃就上 係形容緊周國賢、方皓玟、RB嗰屆,指叱咤從來唔就係公道,都係樂迷鍾意就得。唔係講緊mirror夠黃、viu黃,唔知你插乜9!
仲有!追星從來都係要浪費時間等星、買代言產品支持偶像,唔止香港,全球都係,唔通追Blackpink, BTS唔洗等?唔洗出錢?只不過早幾年香港冇出哩類偶像派嘅星,個個追晒K Pop姐,咁就代表返嚟追港星嘅fans操控樂壇?咁佢哋追K pop嘅話,係咪操控緊韓國樂壇?你真係搞笑!

你要屌人哋倒亂,不如反省下自己哩幾年為香港樂壇做過啲咩先啦!你用法團做例子,好~同理,你「用搵食做籍口」根本冇留意過屋苑發展、冇出席過法團會議,乜都冇做過,不聽不聞,出事先識驚!得把口齋屌,係人都識啦!DLLM個LM!!
黃牛:多謝晒,下次再幫襯

買黃牛個班盲粉
所以話 根本唔怕人黑 只要佢地一日有班死忠 都唔會收到皮
其實收到姜皮都收左mirror一大半皮架喇
要睇下佢有冇咁厚面皮
以佢精神狀態
可能會自己收皮都唔出奇
唔睇呀…同你好熟呀?行開啦,你做乜撚野咬住我唔放,好心男人老狗唔好咁撚煩好唔好,得撚罪人仲同你講經咩!
總之呢我唔係果班乜撚野Mirror既 fans,更加無去奶佢地,你咪撚再講啦,好無?
搶到就話遮,搶唔到買牛牛咩
你自己字都唔撚識睇,就話人轉彎,根本上面就係笑鳩你隻聲稱唔係鏡粉嘅傻閪都要幫人奶
又咩鳩暗黑兵法、又咩鳩有Noise
你連Social Media同Traditional Media影響力都未分到,學人講Noise
又話唔知、唔識,但又多多意見,咪就係無知,但又要扮晒嘢
你一早就話唔講落去,但畀人串鳩完條氣又唔撚順,就講堆無營養嘅嘢
佢而家個狀憑就好似波都控唔定 同人講要帶香港隊踢世界盃一樣,講左當做咗,然後唔操練仲愈黎愈肥
佢哋大把錢
嗰日見到個阿婆拎住kelly追姜
香港既K-pop粉點操控到人地樂壇?
咁都拎黎比係咪搞笑?
真係 雖然有啲人表現係冇咁衰
但我聽到mirror 呢個字都已經少少反感
冇興趣了解其他人

佢地有種又想紅但又唔想承受紅咗之後嘅煩惱
又唔想有媒體跟 報"有的沒的"又唔得
又頂唔順fans 追 外界批評又唔受得
真係唔知出黎做乜 睇見佢地都覺得煩
不如全部轉行做飲食開多幾間餐廳吸fans錢算啦

佢兩個真心friend
係班fans有仇
真係團結、有默契嘅, 就唔洗成日提住嘅
所以我先支持佢哋早日解散, 睇佢哋扮團結, 實質各自為政都覺尷尬
好心你隻傻閪啦,呢到係網上論壇,唔撚係你屋企,唔撚鍾意就摺撚埋啦
咪一路都笑鳩緊你隻傻閪唔係Fans嘅傻閪,係到學人講暗黑兵法,叻唔撚切,未叫就衝出嚟奶
顏值又唔係特別高
實力又冇
好命俾佢紅咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞