【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
全民造星 -> mirror
只係一個社會現象

一個字頭同一班廣告從業員嘅誕生
張敬軒都睇住鏡玩
佢揀ian 同佢合唱係有料會百屌成材 走碼詞曲包辦
跳得嘅有幾個
姜又唔屌得又唔唱得又唔跳得 連買育成樣都冇點玩
今日姜B FC開倉,樓主娘親去左入貨未
希望6號ig唔會比人洗板
聽埋錄音啦屌
佢同佢老豆好撚慘
唔撚止班姜糖囉 班神徒都一撚樣 唔該一鑊過
真係好撚侮辱x japan
就係有呢啲垃圾fans吹奏
搞到姜以為自己真係好得好有才華
你走啦撚樣,你都唔配聽音樂
香港肯定有好多個佢同佢老豆日日受姜糖轟炸
咁好多偶像派都係咁架啦,所以我咁耐以黎都唔係好鐘意偶像派果班…
而果班鏡堅係財雄勢大,同埋香港地始終都係多呢D盲粉,甚至連反果班都有D傻既,我剛岩比人屈係鏡粉真係痴九線…
所以香港娛樂圈就係有好多咁既質素粉,甚至haters都係咁…所以我呢十年八年黎都冷眼旁觀,都係聽架仔歌果邊多
盲粉水軍投票點計?
你隻傻閪唔夠人講就發脾氣
講到連登影響力咁細,就咪上嚟又話暗黑兵法啦,你老母個閪
唔係人形豬畜Fans隻食屎狗,人形豬畜畀人屌到屎眼都就爛,忍唔到屎㗎啦,你快閪D去奶乾淨啦
我唔係鏡粉,但好撚憎姜濤,特別係佢嗰啲糖
https://lihkg.com/thread/3270697/page/1

我都好少見聽演唱會係去睇嘉賓
架仔冇咩
連拍個拖掂下手仔就要九十度道歉
勝在有料連街頭同地下都屌打鏡
下年實名見真章,水軍定真粉,好快揭曉。
實名登記唔係都可以開好多sim cards?
下年實名
聽住先啦
專業大獎

下年樂壇未玩壞再講
係呀
實名登記從來無規定過淨係一個人一張卡
個漏洞都仲係度
一鳩樣難聽
佢哋都係一高音就好un耳
追返上去啦屌
本身追蹤左樓主都係因為MJ
估唔到一個開黎為講MJ既account都要比依條肥閪破防
但係我都支持樓主,因為依條肥閪真係抵比人屌
btw希望樓主出多啲MJ片,你整啲片真心正

利申15年MJ死忠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞