【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
呢個其實先係成串po帶出嘅問題
點解姜濤呢啲垃圾屢次出錯都有成班護主狗護航
就係多得呢班所謂嘅傳媒偏頗報導、從而控制主流意見
所以班姜糖先有種錯覺 覺得自己主子真係亞洲第一
呢班人根本冇做記者嘅自覺 為公眾帶出真相 公正報導
而只不過係為咗自己嘅利益
kingjer channelc最近咪又係瘋狂吹奏鏡領
有名你叫 鏡報
支持呢12隻mirror既fans互鬥至死
繼續扮睇唔到
過一排推佢出黎搵錢
https://www.youtube.com/watch?v=cCi8UU0hAvo
原來成班師奶糖吹雞退票

搞到人哋aw演唱會兩大個block空咗

姜糖真係好撚失禮影衰埋香港人
佢叱吒咁既表演小學水平都冇啦可想而知佢有幾尊重自己嘅職業
報健吾fb 咋
個肥仔好心術不正
Y字頭條友真係好撚失禮........
dklm班姜糖到仲要屈edan撞肥姜,隔到咁撚遠隔山打肥姜咩
成隊人根本就係ccviutv班打手
趁tvb俾人反緊
搵打手捧好呢隊嘢
等啲無知港女師奶以為呢隊嘢係黃
啲黃尸豬出名人云亦云
永遠政見行先(明明人地係紅底)
呢班垃圾就興起

成班yc豬將社運嘅失敗搵呢隊嘢嚟麻醉自己
#save12 變咗 #save12mirror
一有批評就話你tvb打手

成隊人除咗stanley啲戲唔差之外
其實果堆騎呢怪
演又唔得唱又唔得
班小演員都好戲過你地多多聲

佢地勁撚關注小弟
Feel到個Cherry真心驚
痴線 好撚癲
睇佢哋講啲嘢分唔到曲直,似倒米多過撐
佢chill club頒獎禮有同姜合唱
我覺得嗰個version幾好聽
可能首歌係襯英文多啲
除咗認同
無其他補充
港女堆文化+羊群效應

鏡粉係唔止師奶,但後生咪都一樣,好易受影響。朋輩圈有過半係鏡粉/偏鏡粉嘅話,就算講句無留意都死,久而久之,總有批人追埋。加上喺fb ig 出完post買代言產品/追星相,無人like無人圍爐,仲會唔會貼?效果好過拎名牌袋出街同貼打卡相啦

而且,如果唔係咁多傳媒,營造到追鏡係潮流,真係會咁多人追咩?
唔算係啦
你入去姜個tag睇好中性下
所以咪話傳媒都有錯
Btw有link我錯

對手
對唔住其實我冇當過你地係對手

呢班傻閪搞到我好撚想開10
撚有咁多打
你都識講無知師奶少女
話 條友紅嘅原因就係咁咋
先唔講佢係咪可愛乖仔樣
咁韓國大L把呢啲明星 大6夠有tfboy
佢真係唔值依家咁紅 因為除樣以外佢同 tl差唔多
屌港女而家審美眼光點解變到咁寡咁失敗
以前捧紅過多才多藝四大天王又係佢地 而家捧紅姜又係佢地
去商台嗰個睇睇先
Btw伯母發現未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞