【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
兩大格你覺得係搶飛
姜逼最多都係垃圾同無料,班殭唐直頭係核廢料
啲c9 當自己個仔咁養 好嘔心
屌 咩全方位 舖天蓋地攻擊...
唔知點解好想笑
但都係好撚煩
見到果啲咩畫布顏料就躁
Push
比你捉到我打錯字

HKBN應該都快過殭逼跑,zip 腳當食菜
唔係戾氣,你都係睇唔過眼講下公道話
早 一起身已經到9
第二張佢做乜𨳊?
班姜糖真係毒瘤老鼠屎
本身對條x樣無乜特別討厭,但有次去戲院睇戲,咁啱條x樣套老母有咗第2個又喺係同期上畫,唔知係咪班薑糖比咗錢戲院,等入場期間成間戲院不停播條柒頭首歌,妳班中女鍾意佢還鍾意佢,但唔好影響其他人...,最後諗住入廁所痾督尿,順便避一避條柒頭啲魔音,點知一攞碌嘢出嚟嘅時候,魔音又喺廁所響起....,吊佢老母臭x,連靜靜哋痾督尿都比條柒頭騷擾....
01都好鍾意抄post 唔知有冇抄
我係想講呢個 post 點解無啦啦要拎肥仔@ERROR 出來笑

當明明大家講緊姜濤唱歌難聽,跳舞唔齊,唔尊重舞台

肥仔其實一直唱歌好聽,唱歌唔差,尊重舞台(ERROR live 佢每晚都一個個 dancer 嘅名講晒出來多謝),但大家都只係慣咗笑佢肥同矮,人氣基本上造星16子裡面最低嗰幾個

根本就係呢種睇樣文化,造就咗而家唔駛識唱唔駛識跳,靠樣就有人氣嘅歪風。當然呢種歪風其實連評判都係咁,幾乎令到今日個樂壇無咗 Jer
留名睇幾時有娛記報導
其實我真係唔明d fans 咁迷又不斷課金但係得到過d 乜
呢d 所謂紅星而家連fans 見面會都唔會搞
課幾十萬同人慶祝生日但連影張合照嘅機會都無
家陣呢個post開始出曬事,樓主其實係唔係想捧紅佢地,黑暗兵法黎
都唔知係唔係平行時空,呢度爆左成幾個post屌果舊姜,但出面FB同IG讚post比屌post成十倍以上…所以樓主都岩,開埋今次算,廢時炒熱件事…
因為佢肥咪要直長褸遮醜
其他隊員都slim cut 西裝
01成日反鏡都唔報
錢係佢地班殭唐自己嘅wfc, 只係班人質素低,睇得好嘔心
佢無咁既實力,但班姜糖又捧到佢係全港第一受歡迎呢下真係好黑人憎。

作為一個藝人,樣+口才+唱功+舞功,全部都唔掂。
普普通通做個中下弦就唔使比人屌得咁勁
班柒頭選擇性失明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞