【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
唔係講緊果兩格啦
講緊成個演唱會
我最怕係有部分人係衝住mirror搶飛
搞到本身想聽果班無得聽
呢個po會接力直到永遠
型班傳媒狗平時D打手post冇人推都照抄
十幾萬個人like就完全唔敢抄
班停經阿姨受啊嘛
真係吹漲
國務院backup 呀大佬
你點鬥呀
第9胎就係鏡中鏡首尾呼應
多謝樓主講哂啲心聲出嚟
我之前有個friend 逼9我講話鐘意入面邊個
我已經覺得好撚癲

依家我係香港唔鐘意Mirror係咩唔得先
我鐘意Rubber Band 同Dear Jean 唔撚得㗎
打手打手我你老母咩,班鏡仔我同佢有親呀,佢地係我老襟呀?只係純粹講家下個現實情況真係咁樣,係反既人唔夠讚既人多呀,係差幾倍,反,淨係網上九up反條撚,佢地果班迷姐迷嬸有多無少有春用
觀眾其一啦
DiuTV都有心捧鏡
Error變棄卒
有一段時間周街Mirror我直頭懷疑Error解散咗
呢個打手錯唔曬吖
「選擇做自己就要有被討厭嘅勇氣」
咁OK啦即係我地無做錯
我地係有權討厭佢
甚至當中好多人都有充分理據討厭佢嘅

覺得我地係haters唔緊要
今次除咗講粗口鬧佢之外
所有值得佢改善嘅嘢我地都已經講曬
佢亦可以選擇繼續做自己
繼續令更多人討厭佢
有得嗰兩格仲有千千萬萬格
三千蚊入會舊水買起佢成場都有可能
鏡膠最乞兒就係迫人鍾意迫人聽佢哋講
唔撚鍾意就會歧視你鍾意個偶像
一連咁多果po 開始對肥姜個人同叱咤失準無乜感喇
垃圾 viutv

其實洗咩廿埋依個post 唔鐘意條肥撚既人一定多過鐘意既人先。 講真依家係有一班c9姐
跟本有人帶風向叫樓主唔好再開post話咩會炒熱條肥7. 咁撚樣都叫炒熱 。 一條新聞都無。

所以照開!! 一日唔推到個肥仔收皮 一日唔收手
無人記得MJ啦😂 淨係知你憎姜濤
失去哂原意,笑死
收皮啦你
慳D啦,屌柒隻人形豬畜使唔使問你班傻閪拎Approval
見你講得「鏡仔」,一係你就係傻閪,一係就係柒閪打手
係咁撚多傻閪就快撚D叫班傻閪Like返隻人形豬畜係咤叱發癲嘅片啦,咪撚畀Dislike多過Like
姜b 宜家咩心情
洗鬼國務院咩,李家爺仔乸射住已經贏曬啦,唔講網上,齋講主流媒體,你見佢地有無踩過,連CCTVB都唔敢玩佢地就知咩料
肥仔阿DEE首先值得有多D節目啦
拍劇都好啊兩個都好笑+好戲過全隊鏡
我都想勵志
人哋做到代言人 我地係到打緊字炸
植物mo夠多po又有新聞
佢哋繼續照鏡
大家集思廣益點幫身邊人脫粉好過
竟然開到9
抄po 狗平時抄咁撚多po, 呢個po 唔敢抄
可能食緊嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞