【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
你同班傻閪一樣,以為自己係真理
我已經講咗隻人形豬畜真係咁多人鍾意先搵人洗咗咤叱條豬畜發癲片先,個到Dislike多過Like都有證據顯示有幾多人覺得隻閪嘢幾唔討好
不過好心你隻唔係鏡粉嘅傻閪,話唔撚知、唔撚識就摺埋一二邊,咪撚阻住識嘅人討論
無知到自大仲要人講對唔住,你隻傻閪返鏡粉Group可以得到人認同嘅
靜啦唔想rb畀鏡狗追擊

非常之難
等於邪教咁
從來追星都係咁
外人唔會明白
Cls推到九
我已經即刻Bin C
結果負皮多數
尸兄反而會用大癲, 第幾首solo
碌過佢ig其實無咩問題
但姜濤啲文字真係會睇到好火滾
火雲邪神
上面先有人話冇影響
今次連圈中人都唔撐
個餅幾大都冇用
咁就唔好話自己係自媒體啦 不如認自己係大台啦
6號玩撚完
我都好鍾意呢隻version
GT真係好有才華,啲歌好有自己style
GT嘅歌其實要佢本人唱先好聽
根本成隊就欺世盜名搵笨柒 靠社會事件嘅反TVB勢力借機上位
不如我哋學鏡粉夾錢自己登
屌你老母 就係唱到咁難聽都有獎攞 頒獎禮黑箱作業程度 同選等首冇分別
有mon po?
我除咗認同佢今年表演得唔好之外,
其他都冇乜嘢好鬧。重溫返全民造星,佢唱跳本身都唔差,哩首歌表演得唔好,唔代表佢從來冇好過。
你話佢唔專業,唔減肥,肥底嘅人好難瘦,好似欣宜咁,有啲人就係飲水都肥,你話佢答「控制唔到我」,但實質佢人生已經不停咁減肥(https://www.she.com/entertainment/姜濤-減肥-娛樂百分百/),好似阿嬌咁時肥時瘦,有時我相信佢都好難控制

你哋話叱咤唔公道,但係樂壇之所以唔公道,係因為大家用咗政治立場先篩走咗一班親中歌手、大台歌手。睇返2018、2019榜單,2018年最男係古天樂,唔通佢又係憑實力攞獎咩?至於最組supper moment,而家俾你哋,你哋都唔投啦,佢哋冇實力咩? 2019年更加唔洗講,周國賢、方皓玟、rubber band,夠黃就上。證明哩啲獎從來就唔係講公道,都只係樂迷心目中嘅喜好,講真吖,2019年之前嘅叱咤邊有討論度/留意吖,mirror竄紅,其實都係時勢做英雄姐,而造出嚟嘅英雄又反映返響個榜上姐,你哋先係造王者。

仲有你只見到姜糖似邪教,呼籲人用幾千蚊買飛,但係佢哋捐錢做善事嗰啲又唔拎埋出嚟講?排6粒鐘隊見偶像on9,咁佢哋組隊去做義工係咪仲on9? 喂!連偶像都見唔到架喎,為乜呀?

我估我咁打可能都好多負皮,大家下年記得踴躍投票同搶飛入場,唔係又俾肥姜攞獎架喇!
可能係
Hi我好鐘意你哋啲歌
樓主記住留紀錄 如果俾人恐嚇即刻報警
呢個真 你睇呢1-9個po就知 踩緊上弦1、2
跟住接住就話另外果3、4、5、6、9點樣好呀
呢班鏡粉都好撚煩又勾心鬥角
睇佢地講野就知 清楚晒D鏡既動向
成日話多hater又話人唔抵得佢地咁紅 乜乜漆漆
根本大部份hater都係鏡粉 痴撚線
成班懶係好關心意外進展
其實淨係關心自己嘅「仔」可以儘快復出
但係再講埋呢D嘢
我淨係feel到呢班人真係好無良心
你係咪平時都可以咁同屋企傾偈?
只能講你屋企好開明

大部分人一質疑長輩嘅行為隨時家變
得啦得啦!你自己柒左唔認由得你攞,網上既野我最多咪只可以捉你全家黎屌,又無得同你隻抽既,到時你呢D廢柴驚閪話我恐嚇你走去報狗添#ha,我又唔係鏡粉,我去鏡粉group把撚,自己柒左就格硬屈人鏡粉,思覺失調弱撚智既兒登仔…算啦,講黎都曬氣,拜九拜啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞