【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
哩度一人一啖口水都浸死佢哋啦!
最驚你哋得個講字,要投票嗰陣又唔投,
要搶飛嗰陣又唔捨得課金,結果又俾佢攞
呢D先係Band友呀嘛!
香港人就係鐘意呢種級數既傻仔小學雞
見到都覺嘔心
而家先發現Aaron Carter個po係樓主開
樓主開多啲歐美星嘅po
我實支持
所謂反鏡,睇咁耐,大家真係有理有據咁反

機會唔係冇俾,四年仲做到成pat屎咁,點支持得落

相反,撐鏡嗰班撞撚晒邪,食緊屎都死讚係香、好食,仲逼其他人一定要讚舊屎好,唔讚=haters,同共產黨一樣咁閪
姜逼同姜唐呢個恐怖份子集團一定要收佢地皮 lny
推薦你聽下nowhere boys
佢哋值得更多
唔好最後一個啦
娛壹背後邊個俾錢眾所周知啦
屌你老母姜濤
唔中意呢班撚樣好耐
你理解力係唔係有問題
一路都係恥笑你隻唔係鏡粉嘅傻閪無條件咁奶人形豬畜屎眼
幫完隻人形豬畜講說話都唔記得
你繼續用中立身份無條件咁去叫人唔好再討論、唔好再反佢,幫手用中立身份去食隻豬畜嘅屎
DLLM , 點撚樣夠黃就上, viu咩背景? mirror無講鄭州加油? 成員無大陸人?
黃藍規則就係俾你哋班打手控制咗
大多數人都係沉默大多數,只係買吓CD 聽吓演唱會支持偶像。根本就唔會好似鏡粉大媽咁排6個鐘睇商演,買爆代言產品,炒起叱吒飛咁
結果就俾呢班大媽鏡粉操控樂壇
情況就好似啲業主立案法團,大多數業主要搵食都唔出席。結果就俾班最撚得閒最活躍嘅少數人操控個法團,搞爛哂成個屋苑
而家咁多人推post 就好似大部份業主開始覺醒屌爆個法團咁,屌9班鏡粉倒亂樂壇
返你姜糖group 圍爐打飛機啦
叱咤已經註冊咗嘅帳號唔會取消
即係呢幾年鏡粉d電話卡永久有效
條友又缺席ALan Walker ....佢係咪知道自己唔掂 。 費時上台
strong post leave name
樓豬講得好中肯
正皮係畀樓豬
姜唔唱得唔跳得
身型又唔操仲話要做亞一
啲資源去哂維穩
邊度有狗仔
真呀。
唱歌難聽,跳舞唔齊,一時肥咗有咩問題。
大把娛樂圈偶像都柒過啦,
柒咪柒囉,啲人笑下佢哋又唔會到黑人憎嘅地步嘅。

我諗點解呢個post咁大回響呢,
係因為姜濤呢個人背後嘅現象,
媒體網上KOL吹捧,fans瘋狂洗版,吹到姜/鏡就是不世之才,個個人都係各方面都帶領嘅成個娛樂圈(但明明只是合格以上嘅水平)。
Ian識唱作就講到佢拍得住林家謙、Jer 唱歌好聽啲就將佢同軒公比、Stanley拍戲係幾好嘅講到佢演戲天才就嚟拎影帝咁。而其他部分鏡都話有努力緊,有啲進步都係我哋啲街客肉眼可見;反而姜濤真係零進步,仲要大退步,仲係到講啲咩成為亞洲第一呢啲咁作狀嘅嘢,所以佢先成為眾矢之的。

Twins當年唱歌夠好難聽啦,啲人有冇吹捧佢係實力派歌手呀大把大把當紅偶像都係咁啦,有冇好似而家咁下下吹mirror好,但衰嘢就一啲都唔講呀。
我諗呢個生態咁toxic,啲娛樂傳媒,啲fans都要應該好好反省下,佢哋有份造成。

題外話一下,係呀,特別係話你呀娛壹,平時抄post就咁快,而家呢?龜縮隱形?本身都好尊敬蘋果,好尊敬就記者,佢哋係最困難嘅時候都會報導真相,面對強權,無所畏懼;你睇下你娛壹?縮到咁?希望你哋呢班娛樂記者望到你哋班舊同事,行家嘅時候好好反省下,你哋對唔對得住記者呢個名,呢份職業。

惡到地產霸權咁
做香港人真係好撚慘

不能同意更多
有無人爆左呢個post會繼續幫樓主開 畢竟呢個出氣袋好抒壓 就咁完好可惜
抄po 狗呢
嗚哇!居然呢度都有MJ粉…真係估唔到!真係識貨
利申:只係曾經有佢果隻MV精選碟,慚愧
鍾意得鏡就知冇腦啦,鏡粉就係賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞