【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
Source?
咁就最後一個post, 多謝樓主開咗呢個post原來有咁多人同我一樣,俾鏡粉壓迫咗兩年幾再一下一爆發
咪撚on9喇 讚果班pr 黎 全部bot式留言讚好
個名全部都keung xxxx
你碌落啲過左班罐頭留言就係活生生既人屌佢
真係好撚憎佢哋
老是常出現再加班傻閪鏡膠係咁洗人腦
講返最睇唔過眼,唔係鏡安屌Collar 搶資源⋯⋯
而係屌Soching 日日博新聞。
我屌撚哂你班仆街鏡安啦,你地有份逼偶像上台表演,搞撚到人地阿Mo癱仲訓喺醫院嫁。
成日講阿Mo好唔返係咪Mirror 就要收皮,對我黎講係嫁
條友擺明打手黎啦,咁認真覆佢
講起你話佢dmf好假
我最頂唔順係佢 臨推首歌之前(扮)懷念佢個friend 用佢public 個ig帳戶 連出十個黑底白字story 話好掛住佢
但其實就係到消費佢個friend e.g.問佢係上面出到pool未etc.
真係未見過人咁懷念人 係到公開笑自己friend嘅弱項
佢咁樣推佢首歌 完全係喺佢friend其他親友傷口上面灑鹽
為上位 無恥到喊
好失望喺”主流”媒體見唔到任何報導,但呢度總算有個空間俾非盲粉/街客去圍爐吓
係嘅,haters always gonna hate,但其實仲有一班人希望佢可以睇到佢個"candy"-coated嘅世界出面對佢嘅評價係點,從而認真反思吓其實條路應該點繼續行落去。依家咁搞法真係遲早玩完
睇返mj 開心好多
咁又唔好咁肥仔都好多fans點計都唔係下弦
首lady killer 真係屌打鏡所有快歌
其實班粉都好大責任
班星冇咁大個頭,就被班粉捧到上天,但係班星又自我膨脹,咪搞到而家咁

都唔知幾耐未見過一個post過萬正皮,反鏡post更加係第一個
其實又唔係好關科技事,只係好純粹既社會文化黎,有無聽過娛樂至死?所以我剛岩講左話有軒公同林家謙叫頂得住叫平衡度,同埋科技呢樣兩面刃黎,好彩既係有Apple music同Spotify呢類平台,叫做多一個地方發展,你諗下香港獨立歌手到今時今日都好難上到位就知,唔係話有無地方同資源,係香港人既社會慣性,生活習慣…
其實大家都可以開10
我都一定會喺入面留言
不能同意更多
平時就mon撚實晒連登去抄post
依家就扮睇唔到
估唔到經歷完第一次震撼教育(乞狗衫女事主),仲有得再經歷一次

娛妓死全家
點解瞓個覺又開到9
各位記者:

抄 Po!Mon Po!
我無問題㗎
護航啦!遮醜啦!
我無問題㗎
俾心啦!Comment 啦!
我都無問題㗎

寫文啦寫文啦!
我無問題㗎
吹風啦吹風啦!
我無問題㗎
課金啦入錢啦!
我無問題㗎
快啲啦快啲啦!
我無問題㗎

有問題無問題
有問題無問題
有問題無問題
有問題無問題
有問題無問題
有問題無問題
有 問 題 無 問 題...

我 無 問 題 㗎

MIRROR 12家宇宙最邪惡大反派樂壇黑社會白卡毒唯黑粉圍爐區(玻璃心kam撚慎入)(568)願傷者平安
https://lih.kg/3269543
你面對現實啦,你估今時今日屌佢地咩,上年叱叱咪又係咁屌,演唱會工業意外咪屌到依家,齋講你unlike既人數都唔夠pr果班多,有撚用呀,佢地演唱會都係爆曬,碟都係賣得曬,平時果D活動一大班人塞曬成條街咪一樣無變過,班鏡仔比連登屌足年幾啦!有沉過咩,偶像呢野講理性架,咪傻啦,到時佢地班野演唱會真係無人睇,碟無人買,連登仔屌都廢事,好似果條樂壇人瑞楊千嬋呢D就真係叫正宗收皮
好撚恐怖
係香港先係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞