【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
真心,佢地班fans好有禮貌。
我對Collar 無乜特別感覺,但都希望佢地可以好好,爭返啖氣
你知我永遠支持你
你開幾多我推幾多
而家香港嘅「主流」媒體勁有北韓feel
之前白紙革命網上面咁多嘢睇,主流媒體少少新聞都冇 娛樂版新聞更加係一面倒咁樣去撐鏡
希望樓主勿忘初心
睇翻MJ開心翻
反佢啲留言俾佢活生生del晒啦
同埋真係唔好屈pr,無得否認係有班白痴薑糖盲撐姜濤
Eason人瑞嗰啲出事秒出ig
Mirror出事 潛水
明啦?
Click過入去睇like,似有人買like
啲薑癌糖咪就係PR仲要貼錢打義工果隻
做著佢地仔女/伴侶真係家門不幸
唉,連登幾時比人大眾過,咪日日比人笑兒登仔,小眾圍爐當然無問題,只係我個人覺得唔想果隊野仲有noise,始終人地個勢仲係好硬,點負面極都有班粉頂住,到時班粉又發癲燒紅個火,又上頭條,又好似比佢地贏左咁樣
咁開唔開post亦都係樓主自由既,所以我都算啦
去到9,公道講句 師兄好勁
肥仔咁QQ 又有實力,最緊要係有心
幾個月前吹風戒連登 而家咪又係咁在意連登公海點睇
不如班鏡狗 viu狗收收皮先 你哋真係門口狗黎 吠兩聲就走
係!我就下下強調呢樣野,從來偶像既fans都係唔理性,始終佢地仲有班死忠去撐,仲要唔少,所以家下點都輸唔到
你嘅現實環境咪就係畀打手洗腦,但仲要扮醒
咪講咁多,班傻閪洗爆咗YouTube條人形豬畜係咤叱條片先拎出嚟話人多勢眾啦
而家你只係想營造隻豬畜有好多唔理性Fans,但而家有數據話隻豬畜唔係你講咁多人鍾意
班傻閪鏡嬸都叫係Fans,衝去食隻豬畜屎,我哋都會明白同盡力體諒
但而家係你聲稱都未做豬畜隻狗,你就衝出嚟奶撚乾淨隻豬畜屎眼,驚死佢屎眼班傻閪奶得唔乾淨咁,你話你條冚家鏟係唔係賤格
敢報既會俾人圍到執笠, 例如斷你廣告etc
但憎佢既人 多數係鍵盤戰士呢
中意佢既人又真金白銀出黎撐佢 所以好難收佢皮
其實廣東歌真係愈黎愈小眾
啲歌製作水平同歌手水平差過以前好多
留名
根本佢個人既內涵仲停留緊啱啱出社會既層次,就學人講人間疾苦世界和平,佢邊到有咁既料
叱吒柒幾次已經夠大眾
望下Yt
再望下盲粉幾大反應
連鏡粉都屌
做著啲薑癌糖嘅仔女/伴侶慘撚過食屎
點解佢地唔放返啲飛賣出去
其實佢場場都係破地獄作緊法咁feel
應該係神徒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞